Neler Yeni

Dying light Platinum edition aldım sizce nasıl

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Oyunu yeni bitirdim isterseniz kısa bir artı ve eksilerini söyleyim. Parkur mekaniği oyunun çok sağlam gelişme hissi çok yüksek. Geceleri özellikle korku ve gerilim ile oyun farklı bir havaya bürünüyor. Silah olarak yakın dövüş taş gibi ama silahlar işe girince çok toy kalıyor ve yapay zeka kötü özellikle insanlar ile olan dövüşlerde teker teker dalıyorlar ve kolay kolay ölmüyorlar. Yan görevler genel olarak tırt. Oyun Şanlıurfa Harran'da geçiyor ve isimler bizden o da güzel bir dokunuş. Hikaye olarakta bence tahmin edilebilir klişe ama karakterin iç çatışmasını iyi veriyor diye düşüyorum. Uzun oldu biraz okuyan herkese teşekkürler. ;)

Son düzenleme:

arisaka

80+ Bronze
Paranız çoksa tabi ki orijinal alın da paranız az ise ne gerek var orijinal almaya? bedava tertemiz codex sürümü var.

resim_2021-12-16_190923.png

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bunu aldım sizce nasıl fiyatına değer mi
Bunu alarak çok iyi yapmışsın. Bu fiyata kesinlikle değer. Oyunun kendisi çok güzel zaten. Gelişim hissi, yakın dövüş hissiyatı ve parkur mekanikleri gerçekten çok iyi. İçindeki The Following DLC'si de çok önemli bir DLC. Ana oyunun devamını anlatıyor. Ayrıca Bozak Horde gibi DLC'ler de güzel DLC'ler. Bu paketin bu fiyata düştüğünü görmemiştim hiç.

Troy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Troy N4ndo
Oyunu anlatır mısın neresi baş yapıt?
zombi oyunu diyip geçme arkadaşınla oynayınca çok eğlenceli dövüş mekanikleri olsun grafikleri olsun harik ben de normalde sevmem zombi oyunlarını ama bu oyun çok güzel bence keyifle oynadım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
zombi oyunu diyip geçme arkadaşınla oynayınca çok eğlenceli dövüş mekanikleri olsun grafikleri olsun harik ben de normalde sevmem zombi oyunlarını ama bu oyun çok güzel bence keyifle oynadım.
Arkadaşım yok.

Top Bottom