thelilltibig
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
herkes farklı bişey söylüyo güncell olarak ps4 ve pc beraber oyniyabiliri mi 3 kişiyiz 1 arkadaşımız ps4 almayı düşünüyo beraber oyniyabilomuyuz?
Çapraz platform desteği var sanırsam epic ile steam oynayabiliyor ps ve pc bilmiyorum ama en kötü iade edersiniz bi deneyinherkes farklı bişey söylüyo güncell olarak ps4 ve pc beraber oyniyabiliri mi 3 kişiyiz 1 arkadaşımız ps4 almayı düşünüyo beraber oyniyabilomuyuz?
yani evet var deniyo ama yok diyende çok ne yapcamızı bilemedikÇapraz platform desteği var sanırsam epic ile steam oynayabiliyor ps ve pc bilmiyorum ama en kötü iade edersiniz bi deneyin
Alın deneyin hocam en kötü iade edersinizyani evet var deniyo ama yok diyende çok ne yapcamızı bilemedik
oynanabiliyor diye biliyorum ama şansınızı deneyinherkes farklı bişey söylüyo güncell olarak ps4 ve pc beraber oyniyabiliri mi 3 kişiyiz 1 arkadaşımız ps4 almayı düşünüyo beraber oyniyabilomuyuz?
ps plusta alması gekıyo yani para boşuna gitmesinde istemiyozoynanabiliyor diye biliyorum ama şansınızı deneyin
Maalesef DYING LIGHT için genel çapraz platform oynanışı veya kayıt transferi mümkün değil . Ancak Steam, GOG ve Epic Games'ten PC oyuncuları birbirlerine katılabilir!herkes farklı bişey söylüyo güncell olarak ps4 ve pc beraber oyniyabiliri mi 3 kişiyiz 1 arkadaşımız ps4 almayı düşünüyo beraber oyniyabilomuyuz?
anladım youtube'da vardır bi bakın nasıl platformlar arasında oynanbilir diyeps plusta alması gekıyo yani para boşuna gitmesinde istemiyoz