Neler Yeni

Dying Light Ultra Low Grafik Yaması (FPS Uçacak)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bunu bilmiyordum saol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heyyy uyumayamı gittin gel buraya.
Hatta resmi Twitter sayfası bile doğruladı bunu başta herkes sormuş gerçekten Türkiye mi diye yapımcı da cevap vermiş :D
Ekran Alıntısı.PNG

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Evet oyundaki şehrin adı Harran. Urfa'nın bir ilçesi. Oyunda zaten bir sürü Türkçe isimler var. Selma, Süleyman, Rahim, Ömer vb.

Tabi Türkiye'ye benzer yönleri var ama benzemiyor pek sanki arap kültürü olarak gösterilmiş oyunda bu yönden biraz hayal kırıklığına uğradım

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Hatta resmi Twitter sayfası bile doğruladı bunu başta herkes sormuş gerçekten Türkiye mi diye yapımcı da cevap vermiş :D
Alıntıyı görüntüle
Hiç online oyun oynuyormusun eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz hiç arkadaşım yok. Aslında arkadaşım var @Avolay ama the forest indirime girmesini bekliyorum.

Tabi Türkiye'ye benzer yönleri var ama benzemiyor pek sanki arap kültürü olarak gösterilmiş oyunda bu yönden biraz hayal kırıklığına uğradım
Avrupadaki insanlar bizi ve kültürümüzü arap kültürü sanıyorlar zaten hocam. Mesela Almanyada sokakta sorun 10 kişiden en az 8i böyle şeyler diyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hiç online oyun oynuyormusun eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz hiç arkadaşım yok. Aslında arkadaşım var @Avolay ama the forest indirime girmesini bekliyorum.

Avrupadaki insanlar bizi ve kültürümüzü arap kültürü sanıyorlar zaten hocam. Mesela Almanyada
Valla kardeşim hiç oynayamıyorum online oyun hiç sarmıyor denedim olmadı kusura bakma.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet maalesef biraz araplaştırmışlar. Yurt dışından Türkiye öyle gözüküyor her zaman arap gibi gösteriyorlar.

En azından yine Türkiye havası var ya hiç yok değil.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil

Avrupadaki insanlar bizi ve kültürümüzü arap kültürü sanıyorlar zaten hocam. Mesela Almanyada sokakta sorun 10 kişiden en az 8i böyle şeyler diyor.

Koskoca yapım şirketisin hiç mi araştırmadın kültürümüzü geleneklerimizi demiyorum %100 her şey Türk kültürü ile alakalı olsun ama bizi Araplaştırmışlar

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Koskoca yapım şirketisin hiç mi araştırmadın kültürümüzü geleneklerimizi demiyorum %100 her şey Türk kültürü ile alakalı olsun ama bizi Araplaştırmışlar
Bütün yabancı yapımlarda öyle hiçbiri düzgün araştırmıyor nerde ne zaman yabancı bir filmde Türkiye alakalı bir şey görsem full araplaştırma var. Sadece bu oyuna özel değil.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sinir oluyorum ya beni orta doğu ayılarıyla karıştırmalarına.
Gelişemediğimiz sürece öyle sanılmaya devam edeceğiz. Neyse konudan çok sapmayalım başka yerlere gitmesini istemiyorum. Olayımız FPS BOOOOOOOOOST :D

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
Merhaba arkadaşlar. Oldukça faydalı bir konuyla karşınızdayım. Siz de benim gibi Dying Light oynamak isteyip, sistem yetmediği için oynayamayanlardan mısınız ? Cevabınız evetse doğru yerdesiniz. Bu yama sayesinde artık kasmadan oynayabileceksiniz. Aslında tam yama sayılmaz. Oyunun bir dosyasını açıp üzerinde biraz ayarlama yaptım. Bu ayarlamalar sayesinde oyunun imkan verdiği en düşük grafik ayarlarından daha da düşük hale getirebildim. Bu sayede FPS üzerinde müthiş bir artış yakaladım. Normalde bu işlemi internette araştırıp da bulabilirsiniz fakat ben ayarları iyice oynayıp, deneme yanılma yöntemiyle oyunu en oynanabilir hale getirene kadar uğraştım. Tabi yine de iyi bir görüntü beklemeyin ama yine de oynanabilir kıvamda olduğunu söylemek isterim. En azından artık kasmadan Dying Light oynayabileceksiniz.

Aşağıdaki görsel oyunun imkan verdiği en düşük ayarlarda verdiği FPS. Yer yer 20'lere kadar düşüyor ve oynanmaz hale geliyor.
Alıntıyı görüntüle

Bu da yamadan sonraki verdiği değer. Arada tam 27 FPS fark var. Yer yer düşse de 40'dan aşağı görmedim yani akıcı oynanabilir.
Alıntıyı görüntüle

Yamayı uygulamak için aşağıda verdiğim linkten RAR dosyasını indirin. "video.scr" dosyasını "Belgeler> DyingLight> out> settings" içine atın. Değiştirilsin mi sorusuna evet diyin. Ne olur ne olmaz diye dosyanın yedeğini almayı unutmayın. İyi oyunlar.

oyun güzel mi?

Top Bottom