Yardım DYNAMİC EVO XL MI DYNAMİC EVO RGB Mİ?

Chiziru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
o zaman evo RGB al geç derim hem kasa boyutu daha ideal hemde aradaki farka pek değmez
H9 elite var arkadasın elinde kasa gözüme büyük gelince biraz daha minimal bi kasa aliyim dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek sıkıntı 7 adet fan 15k falan denk geliyo

H9 elite var arkadasın elinde kasa gözüme büyük gelince biraz daha minimal bi kasa aliyim dedim

Tek sıkıntı 7 adet fan 15k falan denk geliyo
LCD düşünüyorsan LCD alma gerçekten mantıklı değil PChocasının ensonki videosuna bak demek istediğimi çok iyi anlayacaksın

Sizin varmi tavsiyeniz
Lian li sl veya tl öneririm burada kişisel tercihine göre karar vermen doğru olur veya daha uygun alternatifler istersen temudan bakabilirsin lianli ile neredeyse birebir olan uygun fiyatlı baya fan modeli var örnek olarak bir kaç model ekliyorum bakabilirsin
Model 1
Model 2
Model 3
Model 4

Model 2 beni baya cezbetti belki bende alabilirim 😅

Lian li sl veya tl öneririm burada kişisel tercihine göre karar vermen doğru olur veya daha uygun alternatifler istersen temudan bakabilirsin lianli ile neredeyse birebir olan uygun fiyatlı baya fan modeli var örnek olarak bir kaç model ekliyorum bakabilirsin
Model 1
Model 2
Model 3
Model 4

Model 2 beni baya cezbetti belki bende alabilirim 😅
Orjinal fan kadar güzelmidir acaba

Arkadaşa 2.el 2200 almiştik 3 kontrolcu 4 fan

Ekler

• 1000025729.webp
    1000025729.webp
    117.8 KB · Hit: 19
Orjinal fan kadar güzelmidir acaba
Yorumlara bakabilirsin eğer beğenirsen al geç derim aradaki fark lian li için gerçekten fazla tabi kalitesi ayrı ama boş yerede harcama yapılsın istemem o paraya ekstra upgrade bile yapabilirsin

Yorumlara bakabilirsin eğer beğenirsen al geç derim aradaki fark lian li için gerçekten fazla tabi kalitesi ayrı ama boş yerede harcama yapılsın istemem o paraya ekstra upgrade bile yapabilirsin
2. El sitelerinden takip ediyorum uyguna reverse fan bukursam almayi düşünüyorum olmadi idareden alirim bunlardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,646
Üyeler
183,320
Son üye
ScareCrow01
Geri