DynaTab 75X animasyon önerileri 🎭

klavyeyi kaca nerden aldınız bende düsünüyorum boyle bi sey

klavyeyi kaca nerden aldınız bende düsünüyorum boyle bi sey

firmware güncellemesi yaptım pac man animasyonu vardı her şey ilerlerken bir anda beyaz ekran olup sonra devam ediyor sürekli napcam bilmiyom. Hiçbir sorun yoktu firmware güncellemesi öncesi

bunlar ortalama kac frame indirip bakan var mi
Değişiyor hocam 20 de var 50-60 ta var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

firmware güncellemesi yaptım pac man animasyonu vardı her şey ilerlerken bir anda beyaz ekran olup sonra devam ediyor sürekli napcam bilmiyom. Hiçbir sorun yoktu firmware güncellemesi öncesi
Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, redditde de bazı kullanıcılarda olmuş. Firmadan eski sürümü istemişler ama değişmemiş sorun söylediklerine göre. Yine bir yazmakta fayda olabilir.

Evet beyler bayanlar konuyu açacağımı söylemiştim zaten. Uygulamada paylaşılan animasyonların sayfa geçişi niyeyse bende yavaştı baya, belki internetimdendir ben aheste aheste buldum bunları :D. Neyse, olabildiğince kullanılabilecek olanları seçmeye çalıştım. New kısmındaki ilk 150 sayfadan kaydettiklerim şu şekilde;

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İsimleri aratarak bulabilirsiniz. Benim favoriler anime eye ile solar, aynı şekilde burda olmayan sizin de beğendiğiniz animasyonlar varsa ekleyebilirsiniz.

@burakbey
@gamblecabbar
@UniqueMort
@crazyboy40
@thepublicman
@MSI aşığıyimm
@umutatwss
@Monarch Leviathan
@sendegitunutbeni
@federalper
Ah ah şunda yatay oled olacaktı.

Değişiyor hocam 20 de var 50-60 ta var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, redditde de bazı kullanıcılarda olmuş. Firmadan eski sürümü istemişler ama değişmemiş sorun söylediklerine göre. Yine bir yazmakta fayda olabilir.
62 frame gif tasarladim 5 saniyelik birseydi ekran ben deneyemeden karardi kullanamiyorum suan gif tasarlayacaklar varsa aman dikkat createdbyg olarak share e dustuyse dusmustur ( !!!! umarim kimse yuklemez onu !!!) hesabim falan olmadan kendim birseyler tasarlamaya calistim ekrani kullanamaz oldum

62 frame gif tasarladim 5 saniyelik birseydi ekran ben deneyemeden karardi kullanamiyorum suan gif tasarlayacaklar varsa aman dikkat createdbyg olarak share e dustuyse dusmustur ( !!!! umarim kimse yuklemez onu !!!) hesabim falan olmadan kendim birseyler tasarlamaya calistim ekrani kullanamaz oldum
Fn esc bas 5 saniye sonra yazılım update yap

https://hizliresim.com/q7xyg2q bu gif deki sorun ne ben epomaker e yukleyemiyorum gif tasarlayamiyoruz heralde biz salakliyor klavye firmware attim ekran kendine geldi sadece ogrenmek istiyorum sorun ne siz yapabiliyor musunuz bu giflerden diye

https://hizliresim.com/q7xyg2q bu gif deki sorun ne ben epomaker e yukleyemiyorum gif tasarlayamiyoruz heralde biz salakliyor klavye firmware attim ekran kendine geldi sadece ogrenmek istiyorum sorun ne siz yapabiliyor musunuz bu giflerden diye
Daha denemedim hocam iyice bı araştırıp yazacağım buraya custom gif yapma işini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,815
Üyeler
183,470
Son üye
Kryll
Geri