Paylaştığın ürün cyclone dostum absolute olanını atarsan sevinirim. Yanlış bilgilendirme insanları
Üstadım bilmediğim için soruyorum. Cyclone ile Absolute arasında ne fark var? Eve süpürge alma arifesindeyim yardımcı olabilirsen çok sevinirim.Paylaştığın ürün cyclone dostum absolute olanını atarsan sevinirim. Yanlış bilgilendirme insanları
Total clean en büyük paket değil miydi, nedense öyle kalmış aklımda.Paylaştığın ürün cyclone dostum absolute olanını atarsan sevinirim. Yanlış bilgilendirme insanları
attığın total clean yani motorhead başlığı yok. absoloute olan versiyonlar full kutu içeriğidir.
total clean kutu içeriğiTotal clean en büyük paket değil miydi, nedense öyle kalmış aklımda.
Tartışmasız bu v10Alınır mı ne diyorsunuz v8 mı alsam bunu mu
Bi fark yok kral altı üstü mini başlık yok aynı makine + kendi sitesinde anlaşmalı kartlara 9 taksit.Üstadım bilmediğim için soruyorum. Cyclone ile Absolute arasında ne fark var? Eve süpürge alma arifesindeyim yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
V10 daha iyiAlınır mı ne diyorsunuz v8 mı alsam bunu mu
v10 al tek başlığa 1.000 lira vermem dersen dyson resmi sitesinde 9 taksit.Alınır mı ne diyorsunuz v8 mı alsam bunu mu