Neler Yeni

🔥İndirim Dyson V8 Absolute Şarjlı Dikey Süpürge 12.999TL 🔥 (Son 6 Ayın En Düşük Fiyatı )

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
İhtiyacı olan değerlendirsin güzel fırsat. Biz evde robot süpürgeyi her gün çalışacak şekilde programladık evin tozunu çok azaltıyor. Ara sıra dysonla biraz süpürüyoruz. Düz zeminden bir şey farketmiyor ama halıda robot süpürdükten hemen sonra bile bir şeyler toplayabiliyor. Bizimki v12 detect slim. Haznesi en küçüklerden çok sıkıntı yaşamıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Onur Yücel
Görünüşe göre aynı ürün, satıcısı farklı.
Hocam tam süpürge arıyordum kasımda indirime girer belki diye bekliyordum bunu aldım size itimat ederek sorumlusu sizsiniz 😂😂
Arkadaş bataryaları pahalı demiş de onu anlamadım bir problem yaşanırsa diye mi ? Onun dışı batarya değişmez heralde

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Duman
Müşteri hizmetleri çok iyi, başlık kısmında bir sorun çıkmıştı direkt yeni sıfır parça gönderdiler

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Axl Rose
Hocam tam süpürge arıyordum kasımda indirime girer belki diye bekliyordum bunu aldım size itimat ederek sorumlusu sizsiniz 😂😂
Arkadaş bataryaları pahalı demiş de onu anlamadım bir problem yaşanırsa diye mi ? Onun dışı batarya değişmez heralde
Valla ben tecrübelerimi aktardım, hatta ben alırken annemlere de almıştım onlar da hala kullanıyor. Zaten Dyson'ın bu konudaki yeri belli, şimdiden hayırlı olsun.

mrk32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mustafad

ahmi16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet
1 yıldır kullanıyorum.
Toz haznesi inanılmaz kolay boşalıyor, hatta bu cihazı almadan önce ekranlı olan modelini arkadaşımda görmüştüm boşaltması çok zor göründüğü için vazgeçmiştim. Tek kol çekiyorsunuz ve tamamını altından bırakıyor.

Şarj konusunda ben bitmeye yakın yada bittikçe şarj ediyorum sürekli takılı bırakmıyorum. Ömrünü ciddi etkiliyor. 1 tam şarjla 130m2 3+1 evi baştan sona detaylı süpürüyorum hatta toz başlığıyla hızlıdan toz alıp tüm süpürgeliklerin ve kapıların üzerinin tozunu alabiliyorum. Daha yarı yolda bırakmadı.

Yedek parça ve pilleri piyasada uyguna bulunuyor, orijinalleri arasında v8 ve v8 absolute en ucuz yedek parçalara sahip. Ucuz makine=Ucuz parça
Ayrıca aftermarket parçalar satılıyor gayet iş görüyor, ben temu'dan başlık seti aldım orijinalinden farkı yok desem yeridir.

Toz haznesi boyut olarak küçük olsa da önerim her temizlik sonrası temizlenmesi isterse 5 litre olsun hijyen ve sağlık açısından dolu makineyle çok uzun süpürmek pek doğru değil, dolu makine ister istemez hepa filtreye toz atmaya başlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
anladığım kadarıyla sadece başlık sayısı farkı var düz v8 den

CT10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cemre Taşkın

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yakup Bolat
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hamdi Dal
Bunları neye dayanarak yazıyorsunuz bilmiyorum ama 3+1 ve net 145 metrekare evde oturuyorum, hiç bir sorun yaşamıyoruz. Kaldı ki diyelim ki haznesi hızlı doluyor, boşaltması 10 saniye.
1,5 yıllık v8 2 yıllık v10 kullanımıma dayanarak söylüyorum. İnternette hazne boyutları yazıyor, karşılaştırırsanız neden yazdığımı görürsünüz.

cryes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
enes-Durudeniz
alınır eğer bataryalar çok pahalı geliyorsa çakmaları var orjinal kadar götür mesede idare eder

Top Bottom