E-Devlet telefon değişikliği sonrası nasıl giriş yapılır?

emresanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
320
Herkese merhaba arkadaşlar. Telefonumu değiştirdim ve önceki telefonumu fabrika ayarlarına döndürmeden önce e-devlet cihaz onayını kaldırmayı unuttum. Eski telefonumu sattım yeni telefonumdan da bu sebeple hiçbir türlü giriş yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa çözümünü benimle paylaşırsa çok sevinirim.

başka yolla giriş yap seçeneği vardı sanırım oradan deneyebilirisin
ama o 30 saniyeyi beklemen lazım sanırım

başka yolla giriş yap seçeneği vardı sanırım oradan deneyebilirisin
ama o 30 saniyeyi beklemen lazım sanırım
Uygulama üzerinden hiçbir türlü olmuyor fakat PC'den açınca siteyi normal giriş yaptım başka yolla giriş yap seçeneklerinden kimlik bilgileri ile giriş yaptım. Sonra eski telefonu iki faktörlü doğrulamadan kaldırıp yeni telefondan giriş yapıp ekledim. Çözüldü. Teşekkürler. :)

Herkese merhaba arkadaşlar. Telefonumu değiştirdim ve önceki telefonumu fabrika ayarlarına döndürmeden önce e-devlet cihaz onayını kaldırmayı unuttum. Eski telefonumu sattım yeni telefonumdan da bu sebeple hiçbir türlü giriş yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa çözümünü benimle paylaşırsa çok sevinirim.
kanka pc üzerinden giriş yap süre çıkacak 1 dakika olması lazım o sürenin bitmesini bekle seni bi ekrana atıcak ordan bilgileri doldurunca oluyodu

Geri