Neler Yeni

Çözüldü✓ E fatura fiyat farkı

eneskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes KOÇ
Hocam dediğim gibi 9500 TL altı olması lazım vergi indirimi için o yüzden ben alırken fiyat 9499 lira olarak gözüküyor ben direk satın almadım babam aldı onada sorduğumda o indirim oldu dedi
Telefonu kullandım ama sim takmadım
Fatura değişikliği olmazsa iade olmasını isterim zaten 9500 TL altına adam akıllı telefon yok fatura değişikliği isterim firmadan(satıcı Amazon değil)
Amazon'un geri bildirimini bilemiyorum onu sorup ogrenicem

Telefonun Amazon linkini paylaşabilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kemal Berkay Aydın
Telefonun Amazon linkini paylaşabilir misin?
Gerek kalmadı hocam firma düzeltecek sanırım

Hocam kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum ama şunu da öğrenmek isterim ilerde aynı sıkıntıyı yaşarsam diye

Fatura indirimli halden mi kesiliyor yoksa normal fiyatından mı
Ayrıca bu gibi fatura sorunlarında firma çözmezse ürün telefon daha olsa iade edebilir mi

eneskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes KOÇ
Gerek kalmadı hocam firma düzeltecek sanırım

Hocam kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum ama şunu da öğrenmek isterim ilerde aynı sıkıntıyı yaşarsam diye

Fatura indirimli halden mi kesiliyor yoksa normal fiyatından mı
Ayrıca bu gibi fatura sorunlarında firma çözmezse ürün telefon daha olsa iade edebilir mi

Problem yok forum burası :)

Fatura indirimli halden mi kesiliyor yoksa normal fiyatından mı sorusuna gelirsek, fatura her zaman kendi fiyatından kesilir ve indirim tutarı faturadaki iskonto veya indirim bölümüne yazılır. Ama rica ederseniz ve prosedürlere uydurabilirlerse indirimli fiyattan kesebilirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kemal Berkay Aydın
Problem yok forum burası :)

Fatura indirimli halden mi kesiliyor yoksa normal fiyatından mı sorusuna gelirsek, fatura her zaman kendi fiyatından kesilir ve indirim tutarı faturadaki iskonto veya indirim bölümüne yazılır. Ama rica ederseniz ve prosedürlere uydurabilirlerse indirimli fiyattan kesebilirler.
Tamamdır çok sağolun iyi günler

eneskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes KOÇ

Alıcı müşteri fatura konusunda problem yaşarsa bu direkt sağlayıcı firmanın problemi olduğundan Amazon olaya el atması gerekir. Ancak Amazonun çözüm süresi Trendyol gibi yerli firmalardan fazla sürmektedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır çok sağolun iyi günler

Rica ederim size de iyi günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
abbas
hocam vergisiz telefon yasası geçen sene ilk çıktığı 2023 kasımda alan arkadaşım var hala parasını yatırmadılar, mağdur olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kemal Berkay Aydın
hocam vergisiz telefon yasası geçen sene ilk çıktığı 2023 kasımda alan arkadaşım var hala parasını yatırmadılar, mağdur olursunuz.
Kullanıp 3 ,4 ay sonra alanlarda var Ama nasıl olur bilemiyorum gerisi şans artık

Top Bottom