Neler Yeni

E-Kitap Önerisi Kişisel Gelişim ile alakalı

Letuidis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Yavuz
Arkadaşlar 18 yaşındayım ve üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Artık babamdan para istemeye utanıyorum ve kendi harçılığımı kendim çıkarmak istiyorum ve bunun için bir e-kitap yazdım. Kitabın konusu kişisel gelişim. Kitabım, kişisel gelişime adım atmak isteyip nereden ve nasıl başlayacaklarını bilmeyenler için sade, net ve öz bir biçimde yazılmıştır. Toplamda 15 adet konu başlığı içerip tüm konu başlıklarını açıklayıp maddeler halinde nasıl yol izlemelerini gerektiklerini anlatıyorum. Dili sebebiyle oldukça akıcı bir şekilde okunup aynı zamanda gerçekten de bilgi edinebileceğiniz olan kitabıma bir göz atmanızı öneririm. Eğer almayı düşünüyorsanız linkini aşağıya bırakıcam yok bana işe yaramaz fakat çevremdeki insanlar bundan faydalanabilir diyorsanız da lütfen çevrenizdekilerle de paylaşmayı unutmayın.
.
.
E-Kitap linki👇
https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=16616754
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bilgi_koprusu_ instagram sayfamı da takip edip destek olursanız sevinirim. İlerleyen vakitlerde Allah nasip ederse youtube kanalıma videolar yükleyip instagram hesabımdan da paylaşımlar yapacağım. tabii ki de bu paylaşımlarım yararlı bilgiler üzerine olucak.

Ekler

• KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI.png
    KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI.png
    272.5 KB · Hit: 70

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Hocam kitabı yazarken nasıl bi süreçten geçtiniz acaba ufaktan bahseder misiniz

Letuidis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kitabı yazarken nasıl bi süreçten geçtiniz acaba ufaktan bahseder misiniz
tabii ki de. Öncelikle kitabımı yazmaya başlamadan önce kitabımın konusunu belirleyip konuma uygun başlılar hazırlamak oldu. Sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor. Konu başlıklarımı belirledikten sonra hepsini internetten ve farklı yardımlar aracığıyla araştırmaya başladım ve edindiğim bilgileri daha okunur daha net hale bürünmesini istediğim içinde konu başlılarına önce açıklama yapıp sonrasında maddeler halinde nasıl bir yol izlenmesi hakkında bazı ipuçları yazmak oldu (edindiğim bilgileri toparlayıp derleyerek). Kısaca böyle bir süreç oldu benim için 😊

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Peki herhangi bir yardımcı olucak videolar izlediniz mi eğer izlediyseniz bana da önerebilir misiniz bende bir e kitap yazmak istiyorum da

Letuidis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki herhangi bir yardımcı olucak videolar izlediniz mi eğer izlediyseniz bana da önerebilir misiniz bende bir e kitap yazmak istiyorum da
Youtube üzerinden başarı kalbi ve arda mürseloğlu'nu izleyip biraz fikir edinebilirsiniz

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Sağolun hocam

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Youtube üzerinden başarı kalbi ve arda mürseloğlu'nu izleyip biraz fikir edinebilirsiniz
Dostum tam denk gelmiş başarı kalbi ve arda ikisinide izliyorum e kitap yazmak istiyorum tabi tecrübesizim ve nasıl aşamalardan geçiceğim vs. bilgi almak istiyorum yardım etmek istiyorsanız discord gibi bi platformdan konuşabilir miyiz sohbet muhabbet de olur hem?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdülkerim Yavuz
knk bende ikisini izliyorum benim kitapta bitecek inş superpeerde satcam youtubeyle alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum tam denk gelmiş başarı kalbi ve arda ikisinide izliyorum e kitap yazmak istiyorum tabi tecrübesizim ve nasıl aşamalardan geçiceğim vs. bilgi almak istiyorum yardım etmek istiyorsanız discord gibi bi platformdan konuşabilir miyiz sohbet muhabbet de olur hem?
istersen dc den yardım edebilirim

Top Bottom