Bence de en mantiklisi bu. Kitap yazsam alir misiniz ucu bos bir soru.Bence sen önce kitabını yaz. Yayınlamaya değecek bir şey çıkarsa kararını yazdıktan sonra alırsın.
Deme öyleee.senin 3-5 günlük araştırman ile edindiğin bilgilerden oluşan kitabı almayanlar kalitesiz eleman mı
Beni tanıyanlar bilir, kalitesiz bir iş yapmam.Bence de en mantiklisi bu. Kitap yazsam alir misiniz ucu bos bir soru.
o kadar ıddıalı olma bence evet ıyı yapabilirsin ama soyle dusun real madrıd cok ıyı bır futbol takımı ama her sezon mukemmel degıldı mesela gs bu sene kume savası verıyor ıddıalı olmak iyi degildirBeni tanıyanlar bilir, kalitesiz bir iş yapmam.
Tamam dolu olan sensin Jitem'ci çocuk. 5 TL'ye cips alamıyorsun diye kitabını almak zorunda mısın?forumun %90 u boş dayı bu ne adam sadece bi kitap yazmak istemiş 5 TL ye küçük cips alamıyoruz nerdeyse bu arada reis kitapların nerde senin forumda açtığın.
Hiç kitap açmadım. Sadece psikoloji, depresyon ve kendine yardım (bibliyoterapi) hakkında bilgilendirici yazılar yazdım. Tüm yazılarıma ulaşmak için arama bölümüne [ALEXA ve psikoloji] yaz. Sadece konu başlıklarında ara seçeneğini işaretle.kitapların
Bunu beklemiyordum. İstatistik var mı?cinsel içerikli
Bu arada fantastik bir kitap yazmak ve bunu okutabilmek icin klise olmayan farkli, icine cekici bir evren ve karakterler olmasi gerekiyor. Bunun icin de cidden cok fazla mesai harcaman gerekiyor. Eger yazar olmayi hobi olarak yapmayi dusunuyorsaniz kitabim olsun kenarda, ufak ufak kafama gelenleri kagida dokeyim okuyan okur kafasinda isen sadece zaman kaybi diye dusunuyorum.Beni tanıyanlar bilir, kalitesiz bir iş yapmam.
Üretebileceğim tek şey kitap yazmak. BDT kapsamında kendime yarar sağlaması için bunu yapıyorum. Tabi ki fantastik evren kurgulamanın zor olduğunu biliyorum. 1 2 ay değil minimum 3-5 ay harcarım.Bu arada fantastik bir kitap yazmak ve bunu okutabilmek icin klise olmayanm farkli ve icine cekici bir evren ve karakterler olmasi gerekiyor. Bunun icin de cidden cok fazla mesai harcaman gerekiyor. Eger yazar olmayi hobi olarak yapmayi dusunuyorsaniz kitabim olsun kenarda, ufak ufak kafama gelenleri kagida dokeyim okuyan okur kafasinda isen sadece zaman kaybi diye dusunuyorum.