Neler Yeni

e-kitap yazsam satın alır mısınız?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Bence sen önce kitabını yaz. Yayınlamaya değecek bir şey çıkarsa kararını yazdıktan sonra alırsın.
Bence de en mantiklisi bu. Kitap yazsam alir misiniz ucu bos bir soru.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
forumun %90 u boş dayı bu ne adam sadece bi kitap yazmak istemiş 5 tl ye küçük cips alamıyoruz nerdeyse bu arada reis kitapların nerde senin forumda açtığın.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Beni tanıyanlar bilir, kalitesiz bir iş yapmam.
o kadar ıddıalı olma bence evet ıyı yapabilirsin ama soyle dusun real madrıd cok ıyı bır futbol takımı ama her sezon mukemmel degıldı mesela gs bu sene kume savası verıyor ıddıalı olmak iyi degildir

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
forumun %90 u boş dayı bu ne adam sadece bi kitap yazmak istemiş 5 TL ye küçük cips alamıyoruz nerdeyse bu arada reis kitapların nerde senin forumda açtığın.
Tamam dolu olan sensin Jitem'ci çocuk. 5 TL'ye cips alamıyorsun diye kitabını almak zorunda mısın?

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kangal Kangaoğlu
google anketlerden anket çözünce play store için para veriyor ve birikince ben genelde e kitap alıyorum, alınır yani çok bir para değil ama e kitap kategorisinde en çok satılan cinsel içerikli kitaplar oluyor genelde. Yani fantastik türde alınır mı bilemiyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Beni tanıyanlar bilir, kalitesiz bir iş yapmam.
Bu arada fantastik bir kitap yazmak ve bunu okutabilmek icin klise olmayan farkli, icine cekici bir evren ve karakterler olmasi gerekiyor. Bunun icin de cidden cok fazla mesai harcaman gerekiyor. Eger yazar olmayi hobi olarak yapmayi dusunuyorsaniz kitabim olsun kenarda, ufak ufak kafama gelenleri kagida dokeyim okuyan okur kafasinda isen sadece zaman kaybi diye dusunuyorum.

.......

80+ Bronze
Destek için alırım ben. Zaten kitap yazmak için tanınmış bir yazar olmaya gerek yok. Şeyma Subaşı bile kitap yazıp sattı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu arada fantastik bir kitap yazmak ve bunu okutabilmek icin klise olmayanm farkli ve icine cekici bir evren ve karakterler olmasi gerekiyor. Bunun icin de cidden cok fazla mesai harcaman gerekiyor. Eger yazar olmayi hobi olarak yapmayi dusunuyorsaniz kitabim olsun kenarda, ufak ufak kafama gelenleri kagida dokeyim okuyan okur kafasinda isen sadece zaman kaybi diye dusunuyorum.
Üretebileceğim tek şey kitap yazmak. BDT kapsamında kendime yarar sağlaması için bunu yapıyorum. Tabi ki fantastik evren kurgulamanın zor olduğunu biliyorum. 1 2 ay değil minimum 3-5 ay harcarım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,000
Üyeler
166,304
Son üye
kraxius35
Top Bottom