Neler Yeni

e-kitap yazsam satın alır mısınız?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kitabı yayınladıktan sonra sadece destek vermek isteyenler için iban gibi bir şey koyabilirsin. Bunu yapan çok kişi var.
Yok ya. Gerek yok. Zaten 3 aydan erken çıkmaz. Ama bitirmeden bırakmam bu sefer kesin. BDT'm için şart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta sen yaz ben destek amaçlı alır aldırırım sen merak etme belki kitabın patlar nerden bilirsin?
Yok öyle bir beklentim. Forum okusa yeter kafasındayım.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Destek amaçlı alırım hocam. Fakat kitap okuyan biri olmama rağmen play store dan hiç kitap okumadım. E kitap okuma alışkanlığı olan bir tanıdığım da yok 😔

Sir Cem T-oker

80+ Gold
yaz geç alan alır almayan almaz. sonuçta jules verne bile ünlü bir yazar olacağını bilemezdi. ben arkandayım sen yazmak istiyorum de ben desteklerim.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
sana dedin mi dedim adamın biri dedim arkadaş sorunlu musun sen?
Bana bak çocuk burada kalkıp yorumumu etiketleyip konuşuyorsun. Sorunlu musun falan diyorsun. Terbiyeni takın karşında yaşıtın yok. Git avukatlığına devam et.

louis bloom

80+ Silver
Anlatmak istediğim şey 5 TL'mi daha iyi değerlendirebilecek olmamdan dolayı almazdım.
5 tl yi nasil degerlendireceksin birader ? bu ulkede sanata meraklı olan insanları bu tipler soğutuyor.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Bana bak çocuk burada kalkıp yorumumu etiketleyip konuşuyorsun. Sorunlu musun falan diyorsun. Terbiyeni takın karşında yaşıtın yok. Git avukatlığına devam et.
foruma ne zaman gelmişsin bak benim bide yan hesap vardı toplam 1 yıldır varım burda.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom