e-kitap yazsam satın alır mısınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kitabı yayınladıktan sonra sadece destek vermek isteyenler için iban gibi bir şey koyabilirsin. Bunu yapan çok kişi var.
Yok ya. Gerek yok. Zaten 3 aydan erken çıkmaz. Ama bitirmeden bırakmam bu sefer kesin. BDT'm için şart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta sen yaz ben destek amaçlı alır aldırırım sen merak etme belki kitabın patlar nerden bilirsin?
Yok öyle bir beklentim. Forum okusa yeter kafasındayım.

Destek amaçlı alırım hocam. Fakat kitap okuyan biri olmama rağmen play store dan hiç kitap okumadım. E kitap okuma alışkanlığı olan bir tanıdığım da yok 😔

yaz geç alan alır almayan almaz. sonuçta jules verne bile ünlü bir yazar olacağını bilemezdi. ben arkandayım sen yazmak istiyorum de ben desteklerim.

yaz geç alan alır almayan almaz. sonuçta jules verne bile ünlü bir yazar olacağını bilemezdi. ben arkandayım sen yazmak istiyorum de ben desteklerim.
adaaaam. Bu arada önceki mesajıma niye kızgın attın?

sana dedin mi dedim adamın biri dedim arkadaş sorunlu musun sen?
Bana bak çocuk burada kalkıp yorumumu etiketleyip konuşuyorsun. Sorunlu musun falan diyorsun. Terbiyeni takın karşında yaşıtın yok. Git avukatlığına devam et.

Anlatmak istediğim şey 5 TL'mi daha iyi değerlendirebilecek olmamdan dolayı almazdım.
5 tl yi nasil degerlendireceksin birader ? bu ulkede sanata meraklı olan insanları bu tipler soğutuyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,316
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri