NOMADRANTAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
Usta sen yaz ben destek amaçlı alır aldırırım sen merak etme belki kitabın patlar nerden bilirsin?
Yok ya. Gerek yok. Zaten 3 aydan erken çıkmaz. Ama bitirmeden bırakmam bu sefer kesin. BDT'm için şart.Kitabı yayınladıktan sonra sadece destek vermek isteyenler için iban gibi bir şey koyabilirsin. Bunu yapan çok kişi var.
Yok öyle bir beklentim. Forum okusa yeter kafasındayım.Usta sen yaz ben destek amaçlı alır aldırırım sen merak etme belki kitabın patlar nerden bilirsin?
Ben mi suç ve ceza dedim?almk zorunda değilsin ama adam heves etmiş kıramassın sanane.suc ve ceza yıkarşılaştırıyo adama bak sanki aadam diyoki ben diyo Dostoyevski yi 4 e katlarım diyo boş yapmışsınız işte.
sana dedin mi dedim adamın biri dedim arkadaş sorunlu musun sen?Ben mi suç ve ceza dedim?
adaaaam. Bu arada önceki mesajıma niye kızgın attın?yaz geç alan alır almayan almaz. sonuçta jules verne bile ünlü bir yazar olacağını bilemezdi. ben arkandayım sen yazmak istiyorum de ben desteklerim.
Bana bak çocuk burada kalkıp yorumumu etiketleyip konuşuyorsun. Sorunlu musun falan diyorsun. Terbiyeni takın karşında yaşıtın yok. Git avukatlığına devam et.sana dedin mi dedim adamın biri dedim arkadaş sorunlu musun sen?
Ne çocuğu la 16 yaşıma gelmişim.Bana bak çocuk burada kalkıp yorumumu etiketleyip konuşuyorsun. Sorunlu musun falan diyorsun. Terbiyeni takın karşında yaşıtın yok. Git avukatlığına devam et.
5 tl yi nasil degerlendireceksin birader ? bu ulkede sanata meraklı olan insanları bu tipler soğutuyor.Anlatmak istediğim şey 5 TL'mi daha iyi değerlendirebilecek olmamdan dolayı almazdım.
Baya büyük adammışsın yahu.Ne çocuğu la 16 yaşıma gelmişim.
foruma ne zaman gelmişsin bak benim bide yan hesap vardı toplam 1 yıldır varım burda.Bana bak çocuk burada kalkıp yorumumu etiketleyip konuşuyorsun. Sorunlu musun falan diyorsun. Terbiyeni takın karşında yaşıtın yok. Git avukatlığına devam et.
BTC alıp milyarder olacak.5 TL yi nasil degerlendireceksin birader ? bu ulkede sanata meraklı olan insanları bu tipler soğutuyor.