TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,992
- Konu Sahibi Konu Sahibi
14 pro sıfır kapalı kutu çift e sim amerikadan gelme 23.900e anlaştıkHangi modeli alıyorsun ?
14 pro sıfır kapalı kutu çift e sim amerikadan gelme 23.900e anlaştıkHangi modeli alıyorsun ?
Bu arada Çift e sim olayında tek IMEI oluyor diye biliyorum. Sadece 4 ay kullanabiliyorsun.14 pro sıfır kapalı kutu çift e sim amerikadan gelme 23.900e anlaştık
nasılBu arada Çift e sim olayında tek IMEI oluyor diye biliyorum. Sadece 4 ay kullanabiliyorsun.
faturalıya geçmem zorunlu mu e sime geçerken birde turktelekom kullanıyorumArakdaşlar Turkcell mağazasında çalışıyorum.hat sabihi kimlik ile başvuru yapacak ve ücreti 67 TL 10 krş fazla isteyen olursa tersleyin
Bildiğimiz öyle. Cihaz aynı IMEI üzerinden çift sim desteği veriyor. Fiziksel sim'de de aynı şey var.nasıl
birazdan arayıp sorucam kutuda tek imei varsa vazmıgeçeyimBildiğimiz öyle. Cihaz aynı IMEI üzerinden çift sim desteği veriyor. Fiziksel sim'de de aynı şey var.
8 Ay ne yapacaksın ?birazdan arayıp sorucam kutuda tek imei varsa vazmıgeçeyim
8 ay kullanabilceğim için alıcaktım tek imei varsa 4 ay yetmez bana diye vazgeçeceğim8 Ay ne yapacaksın ?
Kesinlikle değil .kontörlü yapılabilirfaturalıya geçmem zorunlu mu e sime geçerken birde turktelekom kullanıyorum
kayıtlı değil 8 ay kullanıcam sonrasına bakıcam kaydettirme planım yok şuanÇift sim eğer kayıt edildiyse kayıt eden kişinin üzerine olan hatlar ile çalışır . Kapanma olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle değil .kontörlü yapılabilir
4 ay bir IMEI numarasını kullanabilirsin kapanınca diğer e sime geçiş yapılabilirkayıtlı değil 8 ay kullanıcam sonrasına bakıcam kaydettirme planım yok şuan
çift e simde 8 ay kullanılabiliyor dimi kesin yarın alıcam yada vazgeçicem ona göre4 ay bir IMEI numarasını kullanabilirsin kapanınca diğer e sime geçiş yapılabilir