Neler Yeni

E-Spor Konusunda Valorant mı CS:GO mu?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben valorantın hypeının çok fazla daha devam edeceğini düşünmüyorum önümüzdeki yılın sonu biter gibi bir tıkda ondan korkuyorum
Tersine oyun yeni çıktığı için yavaş yavaş yükselicek arkasında hele bu oyunun arkasında riot varsa bu oyun kolay kolay ölmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Efe Karataş
Ben valorantın hypeının çok fazla daha devam edeceğini düşünmüyorum önümüzdeki yılın sonu biter gibi bir tıkda ondan korkuyorum
ben öyle düşünmüyorum hızına hız katarak gidiyor en son yaptığı organizasyonu gördün mü

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Valorant bence LoL'ün verdiği kitlesel popülerlik sayesinde bu denli başarılı oldu. Bence oynanabilir bir oyun değil. CS:GO ise tam aksine kendisi popüler olan bir oyun. Lol ile CS:GO olsaydı karşılaştırma ki böyle bir karşılaştırma biraz abez dururdu. Çünkü farklı tür iki oyun. O zaman tarafımca değişebilirdi.

Valorant'ın bir süre daha CS:GO popülaritesine yaklaşamayacağını düşünüyorum. Gerek E-Spor arenasında gerekse oyuncu kitlesi bakımından. Bence Valorant oynanabilir bir oyun değil ve birçok yayıncı ve E-Spor'cu bu oyuna kitlesel merak ve ilgi yüzünden başlamış, farklı bir seçenek bulamamış ve bu oyunda kalmış bulunmakta.

Oyum bu sebeplerden ötürü kısa vadede Valorant, uzun vadede ise CS:GO'dan yanadır.

uydu3

80+ Silver
Gram bilgisi olmayan insanlar gelip konuşmuş eğer xantares imorr woxic değilsen valorant ama diyosan bu adamları tekte elerim csgo

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Valorant bence LoL'ün verdiği kitlesel popülerlik sayesinde bu denli başarılı oldu. Bence oynanabilir bir oyun değil. CS:GO ise tam aksine kendisi popüler olan bir oyun. Lol ile CS:GO olsaydı karşılaştırma ki böyle bir karşılaştırma biraz abez dururdu. Çünkü farklı tür iki oyun. O zaman tarafımca değişebilirdi.

Valorant'ın bir süre daha CS:GO popülaritesine yaklaşamayacağını düşünüyorum. Gerek E-Spor arenasında gerekse oyuncu kitlesi bakımından. Bence Valorant oynanabilir bir oyun değil ve birçok yayıncı ve E-Spor'cu bu oyuna kitlesel merak ve ilgi yüzünden başlamış, farklı bir seçenek bulamamış ve bu oyunda kalmış bulunmakta.

Oyum bu sebeplerden ötürü kısa vadede Valorant, uzun vadede ise CS:GO'dan yanadır.
bende böyle düşünüyorum

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,544
İsim
Dontaçhi kâfi.
Eğer gerçekten bu işi para ve kariyer için yapacaksan hiç fanboyluğun lüzmu yok. Kesinlikle VALO.
Bir çok Profesyonel CSGO oyuncularının bu oyuna geçme sebebi de bu zaten. Csgo'da kariyerin boyunca kazandığın parayı burada birkaç yıl içerisinde kazanabiliyorsun.
Ek olarak yeni bir oyun bu nedenle profesyonel olman daha basit olacaktır. Valoda Türkler olarak çok iyi yerdeyiz. Bir sürü top tier takımımız var avrupa sıralamasında. Csgo'ya başlarsan amatör kulüplerde takılı kalırsın diye düşünüyorum. Valoda da kendini geşiştirmezsen öyle fakat valo şuanda çok yeni bir oyun olduğundan daha zibilyon tane takım kurulur.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Arkadaşlar csgoda global eloda 20+ vuruyorum ve ben csgoda e sporcu olmak istiyorum fakat pek destek verdiği söylenemez valoya piyasaya çıktığından beri bir kere fln girmişimdir agaların zoruyla ve tek kelime tiksindim (arkadaşlar kişsel zevkler lütfenyanlış anlamayın) ayrıca benim bilgisayarım valoda sürekli fps drop yiyor fpsi 75 e sabitlediğimde birazcık sakinleşiyor(CSGO 150 fps fln ara sıra drop yiyorum sebebi işlemcimin i 5 3.nesil olması ) yaşım 15 sizin öneriniz nedir csgoda faceit mi kasayım yoksa valorantta radiant mı olmaya çalışayım ben kesnilikle csgo istiyorum ama para kazanmam lazım o yüzden valorant aklımı çeliyor yorumlarınızı bekliyorum .
Valo

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Valorant ile e spor olmaz doğrusu aynı fortnite ile pubg gibi biri çocuksu diğeri gerçekçi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,954
Üyeler
167,223
Son üye
yigit542
Top Bottom