e-ticaret nasıl başlayabilirin

Reaksiyon skoru
1,129
1000tlye yakın sermayem var ne yapsam bilmiyorum e ticaret istiyorum hergün büssürü videolar çıkıyor karşıma yarını bekleme falan diye gaza geliyorum ne satıcam Nerde satıcam yardımcı olabilecek varmı

öyle reklamlardaki gibi değil vergi levhan kayıtlı şirketin muhasebecin düzenli ödemeler bi ton belge vs. de lazım

1000tlye yakın sermayem var ne yapsam bilmiyorum e ticaret istiyorum hergün büssürü videolar çıkıyor karşıma yarını bekleme falan diye gaza geliyorum ne satıcam Nerde satıcam yardımcı olabilecek varmı
O 1000 TL başlamaya bile yetmez e-ticarete muhasebe o kadar zaten :D

Direkt Yurt dışından ürün satıyorum dropshopping mantığı ama tabi ki hiç bir şey göründüğü gibi kolay değil zaman gerekiyor hayatını ortaya koyman lazım ki bir şeyler öğrenip tecrübe edip tecrübelenesin

Son düzenleme:
Direkt Yurt dışından ürün satıyorum dropshopping mantığı ama tabi ki hiç bir şey göründüğü gibi kolay değil zaman gerekiyor hayatını ortaya koyman lazım ki bir şeyler öğrenip tecrübe edip tecrübelenesin ben 2 3 aydır öğreniyorum bakalım 1 yıl hedef koydum kendime
Benimde aslında tam anlatmak istediğim yapmak istediğim senin yaptığın iş hep karşıma onunla alakalı çıkıyor para varsa onda var zaten baya karlı oluyo da bi bilgim yok onun hakkında

Benimde aslında tam anlatmak istediğim yapmak istediğim senin yaptığın iş hep karşıma onunla alakalı çıkıyor para varsa onda var zaten baya karlı oluyo da bi bilgim yok onun hakkında
Knk işte dediğim gibi hee şeyin başında zaman geliyor baya zamanını harcaman lazım azimli olman lazım 1 ürünü denedin olmadı pes etmemen lazım yani o bakımdan başlayan çoğu kişi yarı yolda bırakıyor reklam vs vermen lazım bunlar için de bütçe gerekiyor tabi ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,209
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri