Neler Yeni

E ticaretle uğraşan arkadaşlar varmi

cudi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
dilavan basak
Merhaba arkadaşlar. E ticarete
Başlamak istiyorum etrafta bir çok danışmanlık. Veren var ama Çoğu dolandırıcı. Etrafınızda. Bu işi yapmış veya yapan varmı. Gerçek tecrübe ve memnuniyet almış kişiler bana yardımcı olabilirim

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
hocam nacizane bulaşma bu işlere derim tabi senin kararın

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet Yıldırım
reis benim babam toptancı bıçak/çakı/çakmak tarzı ürünler satıyorum

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Berk Era
etsyse herşeyini biliyorum her konuda beleş yardım yaparım.

amazonsa hesap açtım abd ve kanadada ama hiç satış yapmadım hesap açmaya 1000 dolar isteyen çakallar var beleşe nasıl açacağınıda öğretirim nema problema

cudi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
dilavan basak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam nacizane bulaşma bu işlere derim tabi senin kararın
Neden
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazonsa hesap açtım abd ve kanadada ama hiç satış yapmadım hesap açmaya 1000 dolar isteyen çakallar var beleşe nasıl açacağınıda öğretirim nema problema
Doğru zaten nasıl yapacağını anlatıyorlar ama. İcraate gelince Kaoyboluyorlar

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Berk Era

2022 hasılatı buda sadece 1 yıllık değil aslında nisan ayında başlamıştı. Yüzde 70-80 kar marjı vardı hemde benim yaptığım işte emek isteyen bir mevzuydu.

iyi bir fikrin varsa vazgeçme. tek önemli şey usd bazlı e-ticaret yapıyorsan la bu fiyata alırlar mı demeyeceksin. ürününe güveniyosan bu işte öyle alsatçı değilde üreticiysen fiyatı sen belirliyorsun bu işlerde.

Ekran görüntüsü 2023-04-23 011101.png

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
yo
2022 hasılatı buda sadece 1 yıllık değil aslında nisan ayında başlamıştı. Yüzde 70-80 kar marjı vardı hemde benim yaptığım işte emek isteyen bir mevzuydu.

iyi bir fikrin varsa vazgeçme. tek önemli şey usd bazlı e-ticaret yapıyorsan la bu fiyata alırlar mı demeyeceksin. ürününe güveniyosan bu işte öyle alsatçı değilde üreticiysen fiyatı sen belirliyorsun bu işlerde.

Alıntıyı görüntüle
dropshipping mi yapıyordun ?

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Berk Era
dropshipping mi yapıyordun ?
Hayır dropshippingte o kadar kar marjı cok zor.
Heykel yapıyorum diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır dropshippingte o kadar kar marjı cok zor.
Heykel yapıyorum diyelim
ikinci mağazada da print on demand tarzında kişiselleştirilebilir ürünler yapıp sattım bir süre. ama tabi kar marjı üff çok düşük 10 bin liralık ürün satıyorsun belki sadece tasarıma uğraşıyorsun kargo basım aracı firma yapıyor ama ele kalan 1000 lira anca. akmasada damlıyor tabi

cudi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
dilavan basak

Alıntıyı görüntüle
İş modellerinden hangisini önerirsin peki

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Berk Era
Özelleştirilebilir bir ürün bulman lazım.

atıyorum şuan ne popüler. Valorant. Adamlar nicklerini valoranta dair bir üründe görünce hoşlarına gidiyor ve fiyatına bakmadan alıyor. Buna uygun artık ne bulursan oda senin hayal gücüne kalmış.

birde dünya üzerinde iki şey sattırıyor. biri din biri s3x. bu yüzden bu sektörede odaklanmanı öneririm. benim sattığım heykel ürünlerininde bu iki kategoriden birine uyduğu tiyosunu verip gidiyorum :)

Top Bottom