Çoğu danışmanlık yapanlar dolandırıcı. Bu işi yapacaksan hangi sitede satış yapacaksan o site hakkında araştırma yap youtube ücretsiz bir sürü video var. Bilmeden iş yaparsan batarsın.yorum etrafta bir çok danışmanlık. Veren var ama Çoğu dolandırıcı. Etrafınızda. Bu işi yapmış veya yapan varmı. Gerçek tecrübe ve memnuniyet almış kişiler bana yardımcı olabilirim
Hocam genellikle eğitim verenlerde yeterince bilgiye sahip değil ve çoğu dolandırıcı öğrenecek şeyler de elektronik mevzular diğer meseleler ise her ticaret yapan kişinin aşina olduğu konulardır yaptığın sadece ticaret tek farklılığı sanal olması reel de görüsebileceği kişiler bulmaya çalış ve bu iş ticaret bunu herzaman aklında tutMerhaba arkadaşlar. E ticarete
Başlamak istiyorum etrafta bir çok danışmanlık. Veren var ama Çoğu dolandırıcı. Etrafınızda. Bu işi yapmış veya yapan varmı. Gerçek tecrübe ve memnuniyet almış kişiler bana yardımcı olabilirim
Bende tekstıl ürünü üretiyorum. Zaten Avrupa’da hangi pazarda satmalıyım bilemiyorumÇoğu danışmanlık yapanlar dolandırıcı. Bu işi yapacaksan hangi sitede satış yapacaksan o site hakkında araştırma yap youtube ücretsiz bir sürü video var. Bilmeden iş yaparsan batarsın.
Sana tavsiyem e ihracat yap. Türk malı veya çin malı ürünleri avrupaya yüksek karla satabilirsin. Türkiye de üretilen bazı ürünler maliyet olarak avrupada ki ürünlere göre ucuz oluyor bu ürünleri yüksek karla satabilirsin kur farkından dolayı iyi para kazanabilirsin.
merhaba E-ticaret ile uğraşıyorum yurt dışına ürün satıyorumMerhaba arkadaşlar. E ticarete
Başlamak istiyorum etrafta bir çok danışmanlık. Veren var ama Çoğu dolandırıcı. Etrafınızda. Bu işi yapmış veya yapan varmı. Gerçek tecrübe ve memnuniyet almış kişiler bana yardımcı olabilirim
Raif Kamacı öneririm.Merhaba arkadaşlar. E ticarete