Nedenhocam nacizane bulaşma bu işlere derim tabi senin kararın
Doğru zaten nasıl yapacağını anlatıyorlar ama. İcraate gelince Kaoyboluyorlaretsyse herşeyini biliyorum her konuda beleş yardım yaparım.
amazonsa hesap açtım abd ve kanadada ama hiç satış yapmadım hesap açmaya 1000 dolar isteyen çakallar var beleşe nasıl açacağınıda öğretirim nema problema
etsyse herşeyini biliyorum her konuda beleş yardım yaparım.
amazonsa hesap açtım abd ve kanadada ama hiç satış yapmadım hesap açmaya 1000 dolar isteyen çakallar var beleşe nasıl açacağınıda öğretirim nema problema
dropshipping mi yapıyordun ?2022 hasılatı buda sadece 1 yıllık değil aslında nisan ayında başlamıştı. Yüzde 70-80 kar marjı vardı hemde benim yaptığım işte emek isteyen bir mevzuydu.
iyi bir fikrin varsa vazgeçme. tek önemli şey usd bazlı e-ticaret yapıyorsan la bu fiyata alırlar mı demeyeceksin. ürününe güveniyosan bu işte öyle alsatçı değilde üreticiysen fiyatı sen belirliyorsun bu işlerde.
Alıntıyı görüntüle
Hayır dropshippingte o kadar kar marjı cok zor.dropshipping mi yapıyordun ?
ikinci mağazada da print on demand tarzında kişiselleştirilebilir ürünler yapıp sattım bir süre. ama tabi kar marjı üff çok düşük 10 bin liralık ürün satıyorsun belki sadece tasarıma uğraşıyorsun kargo basım aracı firma yapıyor ama ele kalan 1000 lira anca. akmasada damlıyor tabiHayır dropshippingte o kadar kar marjı cok zor.
Heykel yapıyorum diyelim
İş modellerinden hangisini önerirsin peki2022 hasılatı buda sadece 1 yıllık değil aslında nisan ayında başlamıştı. Yüzde 70-80 kar marjı vardı hemde benim yaptığım işte emek isteyen bir mevzuydu.
iyi bir fikrin varsa vazgeçme. tek önemli şey usd bazlı e-ticaret yapıyorsan la bu fiyata alırlar mı demeyeceksin. ürününe güveniyosan bu işte öyle alsatçı değilde üreticiysen fiyatı sen belirliyorsun bu işlerde.
Alıntıyı görüntüle