E ticaretle uğraşan arkadaşlar varmi ?

cudi

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar. E ticarete
Başlamak istiyorum etrafta bir çok danışmanlık. Veren var ama Çoğu dolandırıcı. Etrafınızda. Bu işi yapmış veya yapan varmı. Gerçek tecrübe ve memnuniyet almış kişiler bana yardımcı olabilirim

sacma sacma editli videolar izleyip bu islere girmeyin borc batagina dusersiniz

yorum etrafta bir çok danışmanlık. Veren var ama Çoğu dolandırıcı. Etrafınızda. Bu işi yapmış veya yapan varmı. Gerçek tecrübe ve memnuniyet almış kişiler bana yardımcı olabilirim
Çoğu danışmanlık yapanlar dolandırıcı. Bu işi yapacaksan hangi sitede satış yapacaksan o site hakkında araştırma yap youtube ücretsiz bir sürü video var. Bilmeden iş yaparsan batarsın.

Sana tavsiyem e ihracat yap. Türk malı veya çin malı ürünleri avrupaya yüksek karla satabilirsin. Türkiye de üretilen bazı ürünler maliyet olarak avrupada ki ürünlere göre ucuz oluyor bu ürünleri yüksek karla satabilirsin kur farkından dolayı iyi para kazanabilirsin.

Başlamak istiyorum etrafta bir çok danışmanlık. Veren var ama Çoğu dolandırıcı. Etrafınızda. Bu işi yapmış veya yapan varmı. Gerçek tecrübe ve memnuniyet almış kişiler bana yardımcı olabilirim
Hocam genellikle eğitim verenlerde yeterince bilgiye sahip değil ve çoğu dolandırıcı öğrenecek şeyler de elektronik mevzular diğer meseleler ise her ticaret yapan kişinin aşina olduğu konulardır yaptığın sadece ticaret tek farklılığı sanal olması reel de görüsebileceği kişiler bulmaya çalış ve bu iş ticaret bunu herzaman aklında tut

Çoğu danışmanlık yapanlar dolandırıcı. Bu işi yapacaksan hangi sitede satış yapacaksan o site hakkında araştırma yap youtube ücretsiz bir sürü video var. Bilmeden iş yaparsan batarsın.

Sana tavsiyem e ihracat yap. Türk malı veya çin malı ürünleri avrupaya yüksek karla satabilirsin. Türkiye de üretilen bazı ürünler maliyet olarak avrupada ki ürünlere göre ucuz oluyor bu ürünleri yüksek karla satabilirsin kur farkından dolayı iyi para kazanabilirsin.
Bende tekstıl ürünü üretiyorum. Zaten Avrupa’da hangi pazarda satmalıyım bilemiyorum

merhaba E-ticaret ile uğraşıyorum yurt dışına ürün satıyorum
eğitim aldım 2 sene boyunca disiplinli bir şekilde öğrenerek kazanmaya başladım şuan bi ekibim var eğitimi aldığım kişi "raif kamacı" instagram`dan inceleyebilirsin kendisi yurt dışına dropshopping mantığı ile satış yapmayı öğreten bir şirketi var istersen eğitimi satın alabilirsin almadan önce ig(mehmetcan_kok_3449) bana ulaşabilirsin aklına takılan soruları cevaplayabilirim
İleri de müsait olduğum bir vakitte de bununla alakalı bir konu da açacağım.

Raif Kamacı öneririm.

Batu Z diye bir agabey var ben ondan egiti maldim super

İngilizcen varsa zaten youtubeden her şeye ulaşabiliyorsun eticaret ile ilgili.

Geri