Neler Yeni

🔥İndirim E-Yooso %60 Gaming Klavye | Hot Swap | Huano Switch | PBT Keycaps | 700 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Hocam teknik olarak Huano olması imkansız ucuz switchler değil geçen sene 600-700TL ye satılan huano switchli klavye şu an 1600TL olmuş( https://www.amazon.com.tr/Sharkoon-klavyesi-aydınlatma-silindiri-4044951030026/dp/B08V8FMYN1/ref=sr_1_76?qid=1689098788&refinements=p_4:Sharkoon&s=computers&sr=1-76 ). kendisi takmıştır klavyeye o Huano var diyen kişi.
Ona bakarsan Nightsilver astra da huano kullanıyor ama anti ghosting yok diye kimse almıyor bkz:

Adam bakmış huano switch demiş adamın elinde halihazırda var ürün. Aşağıdaki Outemu mx anahtarlarla uyumlu yazısıyla karıştırıyor olmayasınız?

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
İleride yani 3 4 ay sonra daha iyilerini bulabilir miyim sence hocam ?
Ona bakarsan Nightsilver astra da huano kullanıyor ama anti ghosting yok diye kimse almıyor bkz:

Adam bakmış huano switch demiş adamın elinde halihazırda var ürün. Aşağıdaki Outemu mx anahtarlarla uyumlu yazısıyla karıştırıyor olmayasınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İleride yani 3 4 ay sonra daha iyilerini bulabilir miyim sence hocam ?
Şimdi alıp kendimi sıkıştırmak istemiyorum bu yüzden böyle düşündüm

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,027
İsim
Ali
RGB olan vergiler dahil 954TL' ye geliyor... Nereden mi biliyorum :D Çılgınlık yaptım ve aldım.

Checkmate

80+ Silver
Uyumlu yazısı en altta yazıyor.

Outemu toz geçirmez kırmızı anahtar daha hızlı, sessiz, daha kolay ve pürüzsüz tetikleme sağlar. Çıkarması ve değiştirilmesi kolaydır (Outemu MX stili anahtarlarla uyumludur)

Outemu switch kırmızı anahtar sessizdir diyor yani outemu olduğunu belirtmişler. Ayriyeten üste attığın klavyenin internet sitesi var fakat bilgi bile yok, hiçbir yerde bilgiye dair bir şey bulamadım. Huano olup olmadığı kesin mi ? Ayriyeten Huano switchlerin orijinal olduğu kesin mi ?

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Önal
RGB Modeli 750 RGBsiz modeli 700 TL. Fiyatına göre çok iyi bir klavye muadilleri Outemu ve Jixian kullanıyorken bu arkadaş Huano switch kullanıyor. Hot swap ve yazılımı da mevcut ayrıca.

RGBli:

RGBsiz:

İnceleme Konusu:https://forum.donanimarsivi.com/konu/e-yooso-z11-klavye-inceleme.773078/#post-7246004

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hocam yazılımıni nerden bulabilirim. baktım bulamadım da

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Uyumlu yazısı en altta yazıyor.

Outemu toz geçirmez kırmızı anahtar daha hızlı, sessiz, daha kolay ve pürüzsüz tetikleme sağlar. Çıkarması ve değiştirilmesi kolaydır (Outemu MX stili anahtarlarla uyumludur)

Outemu switch kırmızı anahtar sessizdir diyor yani outemu olduğunu belirtmişler. Ayriyeten üste attığın klavyenin internet sitesi var fakat bilgi bile yok, hiçbir yerde bilgiye dair bir şey bulamadım. Huano olup olmadığı kesin mi ? Ayriyeten Huano switchlerin orijinal olduğu kesin mi ?
Kesin hocam evet. Açıklamaları direk çeviriden çevirdikleri için sorun olmuştur belki. @Ahmet09980 atabilirse atar ordan bakarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RGB olan vergiler dahil 954TL' ye geliyor... Nereden mi biliyorum :D Çılgınlık yaptım ve aldım.
Prime ile 750ye geliyor hocam naptın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,370
Üyeler
160,837
Son üye
zlagi
Top Bottom