E-Yooso X-44 Pro 4K mouse 1.599TL🔥🔥

imZen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
you tube da karşıma
bu video çıktı ve 4000hz li mouse un bu fiyata oldukça uygun olduğunu gördüm
özellikleri güzel duruyor ama mouse dan çok anlamadığım için sormak istedim sizce bu fiyata nasıl
temu daki ajazz dan haberim var Türkiye'den alacak olursak f/p olarak nasıl sizce alınır mı ve bu site güvenilir mi

Fiyatı iyi 4k hz var kablosuz ajazzcılar geliyor üstümüze yere yatın

mcusu belirtilmemiş bu paraya 159 pro al geç

Fiyatı iyi 4k hz var kablosuz ajazzcılar geliyor üstümüze yere yatın
çok komik bi arkadaşa benziyorsun. ajazz aj159 pro var bu fiyatlara ve bundan daha iyi ki onu öneriyoruz

bu 4k alıcı muhabbetini bir türlü anlamadım, ne işe yarıyor?

sen çok bilgili bi arkadaşa benziyosun 1500 lira 159 pro çin semalarında süzülüyo şu an beni ikna et iyi olduğuna hiç anlamam mousedan sadece cs2 oynicam
ozama 159 pro al geç daha fp si bulunmaz indirim kodu vesaire almaya çalış destekten

ozama 159 pro al geç daha fp si bulunmaz indirim kodu vesaire almaya çalış destekten
aldım gitti bakalım umarım üzmez. zaten şu an herhangi mouse üzmez beni. polosmart kullanıyom kablosuz gaming falan değil 1 tık üstü uçurur beni.

aldım gitti bakalım umarım üzmez. zaten şu an herhangi mouse üzmez beni. polosmart kullanıyom kablosuz gaming falan değil 1 tık üstü uçurur beni.
yalnız skatez almanı onerırım alanlar skatezlerinden memnun degiller

acelen yoksa kredi fırsatı vs gibi indirimleri bekleseydin daha avantajlı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,087
Üyeler
184,886
Son üye
Havzali
Geri