F1 f2 tustarini fn tusu ile kullaniyorsun. Neredeyse her tusun iki fonksiyonu varArkadaşlar bu klavyede f1 f2 f3 tuş serisi neden yok bannerlord oynuyorum silkroad oynuyorum bu klavyeyi alsam sorun yaşar mıyım.
F1 f2 tustarini fn tusu ile kullaniyorsun. Neredeyse her tusun iki fonksiyonu varArkadaşlar bu klavyede f1 f2 f3 tuş serisi neden yok bannerlord oynuyorum silkroad oynuyorum bu klavyeyi alsam sorun yaşar mıyım.
Z96 modelini almalısın o zaman 4 dolar daha pahalı.Arkadaşlar bu klavyede f1 f2 f3 tuş serisi neden yok bannerlord oynuyorum silkroad oynuyorum bu klavyeyi alsam sorun yaşar mıyım.
Sıkıntı yok ozaman alışırız. Aldım bende bitaneFn tuşuna basılı tutup 1,2,3... basınca f1 f2 gibi çalışır ama zorlanırsın
normal fiyatı 900 lira civarı o fiyattan daha aşağıya koyarsan satılabilirAlıp iyi fiyata satılır mı ona göre alıcam.
Beyaz çektim bi tane ozmnnormal fiyatı 900 lira civarı o fiyattan daha aşağıya koyarsan satılabilir
İlk alışveriş indirmi olduğu için fiyat fazla gozküyor. ürün halen aynı fiyata satıştaSanırım sonuncuyu ben sipariş verdimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle