geldiyse sesini atar mısınız hocamBende mor aldım sonra crystal i merak edip onu da aldım. Beğenirsem crystal tuşları mor a takip kullanieim.
PTT ye iletildi en erken 3 güne atabilirim.geldiyse sesini atar mısınız hocam
Ptt almış benimkinide bakalım çok güzel duruyor fotodaAlıntıyı görüntüle
Benim klavye bugün geldi çok beğendim mavi switchten geçtim sesi gayet güzel bilek desteğide olsaymış efsane olurdu
Bu fiyata yine efsane bence, özellikle bu fiyattan alıp bilek desteği beklemek biraz saçma değil mi.Alıntıyı görüntüle
Benim klavye bugün geldi çok beğendim mavi switchten geçtim sesi gayet güzel bilek desteğide olsaymış efsane olurdu
zaten olsaydı dedim eski klavyem bilek destekli olduğu için eksikliğini hissetimBu fiyata yine efsane bence, özellikle bu fiyattan alıp bilek desteği beklemek biraz saçma değil mi.
KeşkeeeAllah Muhammed aşkına artık TKL bir klavye de şu fiyata düşsün
key cap mi değiştirdiniz hocam ç, ş, ğ, harfleri var klavyede?Alıntıyı görüntüle
evet eski klavyem ile değiştirdimkey cap mi değiştirdiniz hocam ç, ş, ğ, harfleri var klavyede?
Hocam öncelikle hayırlı olsun bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak fiyatı bir hayli artmış. Sizce güncel fiyatı ile alınır mı? Alınmaz ise neden alınmaz ve vergi ile beraber yaklaşık 1200tl civarı Aliexpressten hangi klavyeleri önerirsiniz?Alıntıyı görüntüle