600-700 arası gider üstü gitmezNe kadara koyulur hocam ilana. Normal fiyatı ne kadar acaba
Gateron ise bana göre mucai daha iyi. Huano da güzel üzmez ikiside.Z11 almıştım zaten mucai 61 mi daha iyi bu mu daha iyi. Yedek olarak almayı düşünüyorum
hangi renk olanı daha iyi fark varmı aralarındaGateron ise bana göre mucai daha iyi. Huano da güzel üzmez ikiside.
Z11 sadece red değil mi?hangi renk olanı daha iyi fark varmı aralarında
z686Aliexpress den ürün alicaklar 2 3 gün önceden hesap açıp jeton toplasın. Ürünün fiyatı düşünce vergiside azalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Z11 sadece red değil mi?
z11 ila z686 farkı nedirAliexpress den ürün alicaklar 2 3 gün önceden hesap açıp jeton toplasın. Ürünün fiyatı düşünce vergiside azalıyor.
Z11 sadece red değil mi?
sanırım swtichler filan aynıZ94 mü daha iyi bu mu
Z11 metal kasaya sahip (61)z686
z11 ila z686 farkı nedir
RGB istersen z686 fazla tuş istersen z94Z94 mü daha iyi bu mu
Z94'de Crystal Switch aldım ben valla merak edip umarım iyidirZ11 metal kasaya sahip (61)
Z686 RGB , Yön ve kontrol tuşları var. (68)
RGB istersen z686 fazla tuş istersen z94
Ayrıca z94 crysral switch seçeneği var.
Bende mor aldım sonra crystal i merak edip onu da aldım. Beğenirsem crystal tuşları mor a takip kullanieim.Z94'de Crystal Switch aldım ben valla merak edip umarım iyidir
sana kalmış bi seçim ama ben siyah tercih ettim , beyazın kirlenmesi daha kolaymış gibi geliyor.Arkadaşlar siyahı mı daha iyi yoksa beyazı mı?