Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 E-YOOSO Z94 TAM BOY HOTSWAP MEKANİK KLAVYE 475 TL

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
gelir öyle olursa da kullanılmayan tuşların switchini kullandığın yere takarsın
Usta bu kırmızı switchler çok mu hafif oluyorlar? Hepsi böyle mi yani? Bir kere arkadaşın evinde kullanmıstım parmağımı klavyenın ustune goturdugum an algılayıp tıklıyordu. Yanlısıkla tuşlara basıyordum fark etmeden. Parmağım temas etse tıklıyodu.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Usta bu kırmızı switchler çok mu hafif oluyorlar? Hepsi böyle mi yani? Bir kere arkadaşın evinde kullanmıstım parmağımı klavyenın ustune goturdugum an algılayıp tıklıyordu. Yanlısıkla tuşlara basıyordum fark etmeden. Parmağım temas etse tıklıyodu.
Markaya göre değişiyor ama genel olarak en yumuşak ve sessiz switch red

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

Tam boy zaten adam akıllı klavye yok , hem hot swap hem de huano switchlere sahip ve rgb bu fiyata bedava kaçırmayın geçen stok bitmişti şimdi tekrar stok gelmiş

Tek yapmanız gereken YENİ KULLANICI İNDİRİMİYLE ALMANIZ , daha önce bir ürün aldıysanız yeni hesap açıp alın

Z94-GB-PT alırsanız büyük enterli halini almış olursunuz
kral gecen z11 aldım onu ıptal edip alabilir miyim bunu ama kargoya cıkmıs gumrukten vs gecmıs

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
kral gecen z11 aldım onu ıptal edip alabilir miyim bunu ama kargoya cıkmıs gumrukten vs gecmıs
gelmiş zaten iptal edilmez boşver :D , burda da en kötü aldığın fiyata satarsın hotswap o fiyata klavye yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
iptal olmaz artık hocam. kendin iade etmen gerek. bence uğraşmana değmez ama numpad önemli ise bilemem

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
300 e aldıysan 600 e satarsın aga onu iadeyle ugrasma cok uzun surer satsan daha cabuk satarsın ve kara gecersın :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan

Tam boy zaten adam akıllı klavye yok , hem hot swap hem de huano switchlere sahip ve rgb bu fiyata bedava kaçırmayın geçen stok bitmişti şimdi tekrar stok gelmiş

Tek yapmanız gereken YENİ KULLANICI İNDİRİMİYLE ALMANIZ , daha önce bir ürün aldıysanız yeni hesap açıp alın

Z94-GB-PT alırsanız büyük enterli halini almış olursunuz
RGB değil

melokaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Can Kaya
Portekizce niye alıyorsunuz ben english red witch aldım pembe olanından portekizcenin enterdan baska farkı var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom