E36 Alırken Dikkat Etmem Gerkenler

liba

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
300000
Selamlar arkadaşlar herkese aşağı yukarı 50.000km tecrübem var 24 yaşındayım kendime hızlı zevk alabileceğim bir araç istiyorum
Ufak tefek arızalarını kozmetik ihtiyaçlarını kendim yapmaya çalışarak birazcık bilgi edinmek birazda zevk almak istiyorum
Ufak tefek yükseltmeler yaparakta yürürüne gidişine falan etki edebilecek parçalar düşünüyorum ve sonrasında nadiren de olsa pist falan yapmak istiyorum

Konuyu açmama sebep olan araç : Burada

Alırken dikkat etmem gerekenler neler, satıcı baştan sona motor yapıldığını söylüyor bunu nasıl anlayabilirim
Araçlar hakkında teknik bilgiye sahibim ancak teorikte olan bilgim pratikte yok tavsiye ve önerilerini rica ediyorum
Şimdiden hayırlı günler ve teşekkürler :blobdance:

Motor sıfır ise eğer yaşayacağım ne gibi problemler olabilir ki?
Ayrıca bu kadar hazır cevap olmak süper ya :D

knk kaza durumlarında orjinal parça sıkıntısı çıkar diye düşünüyorum tofaş gibi değil piyasada az vardır başka bir sorunu olurmu okdr bilgim yok ama tamir ve piyasadan anlarım

knk kaza durumlarında orjinal parça sıkıntısı çıkar diye düşünüyorum tofaş gibi değil piyasada az vardır başka bir sorunu olurmu okdr bilgim yok ama tamir ve piyasadan anlarım
Evet hocam olabilir, umarım yaşamayız ama yaşarsak zaten bu arabanın büyük kazası problem eski arabaların genelinde dağılacak bir parça olmadığı için direkt şaseye gelir şaseye gelirse de yok parasına gider arkadaşlar zevkten öncesinde ya yok alınmaz bozulur çok yakar bunlara dikkat etmeseler işimiz daha kolay çözülür. Herkesin kriterleri başka bizde isterdik bayiden 0 g20 çıkaralım ama el mecbur buralardayız işte

Selamlar arkadaşlar herkese aşağı yukarı 50.000km tecrübem var 24 yaşındayım kendime hızlı zevk alabileceğim bir araç istiyorum
Ufak tefek arızalarını kozmetik ihtiyaçlarını kendim yapmaya çalışarak birazcık bilgi edinmek birazda zevk almak istiyorum
Ufak tefek yükseltmeler yaparakta yürürüne gidişine falan etki edebilecek parçalar düşünüyorum ve sonrasında nadiren de olsa pist falan yapmak istiyorum

Konuyu açmama sebep olan araç : Burada

Alırken dikkat etmem gerekenler neler, satıcı baştan sona motor yapıldığını söylüyor bunu nasıl anlayabilirim
Araçlar hakkında teknik bilgiye sahibim ancak teorikte olan bilgim pratikte yok tavsiye ve önerilerini rica ediyorum
Şimdiden hayırlı günler ve teşekkürler :blobdance:
O arabayı genelde gençler kullandığı için yıllar içinde içinden nasıl geçilmiştir sen düşün

vallaha ben arabaya hiç bulaşmamaya çalışıyorum hem trafik berbat hemde arabaların fiyatları
mazot bile dolarla aynı para
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

millet 500 dolara alıyor amerikada .d adamların günlük harçlığı

O arabayı genelde gençler kullandığı için yıllar içinde içinden nasıl geçilmiştir sen düşün
0 motor olması hiç + değil midir hocam sizce

Ayrıca bu paralara manual arka itiş farklı önerileriniz varsa dinlemek isterim arkadaşlar herkesin fikri var ama türkiye gerçekliği de bir yerde yüzüne vuruyor insanın :D

hocam 10 yaşında bmwler 300 bin km devirmiş. 32 yaşında arabanın 200 bin km olması imkansız gibi. motor yapılmışsa başka bir şey sorun çıkar. sanayide işinizi gördürtebileceğin usta varsa al. bana kalırsa uzak durulmalı.

olabilir evet ama şimdi bu arabanın belki kasasında bile bir b.kluk olabilir

şasi yada süspansiyon sistemi bunlarda feci paralar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,979
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1