Neler Yeni

Ea beni banlandı nedensiz?

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
Xbox gamepassten bf1 ve spore yükledim açtım oynuyorum ama online geçmiyor aç kapa yapayım dedim hesabınız banlandı dedi mail atmışlar satış sözleşmesine aykırı diye oyunlarmı kalktı acaba.

1703603523225.png

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,708
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
Fake hocam Yabancılarda Büyük İ yok I var sadece i küçük
direk ban yemişim hocam mail fake gibi ama resmi sitede aktif banım var bugün atmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mail at ve durumu öğrenmeye çalış. Ayrıca bu mail ile de ilgili bilgi ver. Neden ban yediğimi daha detaylı öğrenmek istiyorum diye sor.
Ayrıca mail çok fake duruyor be, ea bunu yapamaz, yapmasın nolur.
mail adresi doğru internette birkaç şey var ban için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

You can contact our TOS team by following the steps below:

Click Contact us at the top of any page on EA Help.
Select the game that your account was banned or suspended from. If it’s on your whole EA Account, choose Origin.
Choose your platform.
Select Manage my account, then Banned or suspended account.
Fill out any other details below.
For example, if you picked Origin, it might ask you if you are accessing the game through an Origin Access membership.
Click Select contact option.
Sign in to your account that has the ban or suspension, if you aren’t already.
Desteğe mail attım yardım için çok sağolun

Son düzenleme:

Bypanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
Xbox gamepassten bf1 ve spore yükledim açtım oynuyorum ama online geçmiyor aç kapa yapayım dedim hesabınız banlandı dedi mail atmışlar satış sözleşmesine aykırı diye oyunlarmı kalktı acaba.

Alıntıyı görüntüle
Hocam merhaba ne yazık ki ea ve ubisoftta bunun gibi yeri geldiğinde cgnat temelli banlar atilabiliyor. Kendileri ile iletişime geçersen açılacaktır.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Yusuf Kaplan

Alıntıyı görüntüle
Bende gamepass fifa23 oynarken yaşamıştım. Saçma şekilde ban atıldı ve sadece oyundaydim. Hiçbir şey yoktu yani. Bende gamepass için o hesabı iptal ettim yeni hesap açıp devam ettim. O zamanlar gamepass 15-20 liraydi galiba çok onemsemedim şahsen. Ea acayip kötü bu konularda. Bence açılmaz ban. Gamepass hesabını iptal edip kalan günün parasını iade alabilirsin. Yeni hesaptan devam edebilirsin.

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Efe
Ban kaldırmak için ücret ödemeni istiyor galiba :D(!)

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Ya bende why are u gay diyen birine you are gay dedim diye perma ban yedim yazin

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
Muhammet Kürkçü

Alıntıyı görüntüle
Hocam sonuç ne oldu acaba? Bende aynı sorundan muzdaribim. Ban nedeni yazmıyor bile bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,617
Üyeler
167,344
Son üye
Ardemmiz
Top Bottom