Neler Yeni

ea fc 24 ultimate team pc neden bu kadar kötü?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
iyi kötü güzel bi kadro yaptım ama yok oynanmıyor oynayamıyorum olmuyor adamlar çok hızlı tepkiler veriyo ben 50 yaşındaki amca gibi refleks gösteriyorum tamam sunucu yokta bukadarda özensiz yaparlar bi oyunu.1000 tl para verdik diye kansermi olacaz silip geçecem en son ps 5 de niye bu kadar farklı ve akıcı bu oyun?

Emre01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Can ÖZER
iyi kötü güzel bi kadro yaptım ama yok oynanmıyor oynayamıyorum olmuyor adamlar çok hızlı tepkiler veriyo ben 50 yaşındaki amca gibi refleks gösteriyorum tamam sunucu yokta bukadarda özensiz yaparlar bi oyunu.1000 TL para verdik diye kansermi olacaz silip geçecem en son ps 5 de niye bu kadar farklı ve akıcı bu oyun?
oyun playstation için optimize o yüzden pc lerde böyle sorunlar oluyor normal ileride biraz daha iyileşecektir

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun playstation için optimize o yüzden pc lerde böyle sorunlar oluyor normal ileride biraz daha iyileşecektir
hızlı kartlar geleceği için falan mı ? gerçekten sinir krizi geçireceğim ya 80 lik kadrolara yeniliyorum anlamadığım adamlarda pc den oynuyo nasıl bu kadar hızlılar(türklerde geliyo)

CptSpork

80+ Bronze
hızlı kartlar geleceği için falan mı ? gerçekten sinir krizi geçireceğim ya 80 lik kadrolara yeniliyorum anlamadığım adamlarda pc den oynuyo nasıl bu kadar hızlılar(türklerde geliyo)
Hocam fut'da ilk senenmi?
Bu arada bilgisayarlarımız aynı, sanırım sen de vok-friday2 almışsın. Fifalar steame gelmeye başladığından beri (fifa 21'den beri) her oyunu oynadım pc'de çok sorunlar oluyor bu seneki fifada gerçekten optimizasyon bakımından iyi değil. Bende ps5 akıcılığında oynuyamıyorum maalesef. Ve işin üzücü tarafı muhtemelen bu sorun bu sene düzelmiyecek.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Hocam fut'da ilk senenmi?
Bu arada bilgisayarlarımız aynı, sanırım sen de vok-friday2 almışsın. Fifalar steame gelmeye başladığından beri (fifa 21'den beri) her oyunu oynadım pc'de çok sorunlar oluyor bu seneki fifada gerçekten optimizasyon bakımından iyi değil. Bende ps5 akıcılığında oynuyamıyorum maalesef. Ve işin üzücü tarafı muhtemelen bu sorun bu sene düzelmiyecek.
ilk senemdeğil 21 den beri ara ara oynuyorum belirli kadrolar yaptım.İstersen müsait olduğunda bir maç atalım beraber durum değerlendirmesi yapalım

CptSpork

80+ Bronze
ilk senemdeğil 21 den beri ara ara oynuyorum belirli kadrolar yaptım.İstersen müsait olduğunda bir maç atalım beraber durum değerlendirmesi yapalım
Hocam ben henüz ea play pro almadım, çünki kararsızım. Eğer alırsam 1000 tl ödeiyp üstüne de bi ton vakit ayırmam gerekecek fut modu için. Ayırmazsam içime kurt düşer. karar veremedim tam alacam gibi duruyor ama birazda geç kaldığımı hissediyorum.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Hocam ben henüz ea play pro almadım, çünki kararsızım. Eğer alırsam 1000 TL ödeiyp üstüne de bi ton vakit ayırmam gerekecek fut modu için. Ayırmazsam içime kurt düşer. karar veremedim tam alacam gibi duruyor ama birazda geç kaldığımı hissediyorum.
anladım az önce 84x5 paketi açtım mbappe sandım 88 lik bi kadın çıktı katoto diye kadın düşmanı yapacaklar milleti bu ne hep fake yiyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,218
Üyeler
167,277
Son üye
Mahmutaybar
Top Bottom