EA FC 26 70 dolar değer mi

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
40
70 dolar deger mı Steam'den almak bılemedım almak ta ıstıyorum Pro clubs ta ekıp var 4 5 kısı sarar diye dusunuyorum ama en son FC 24u 500TL aldıgımda 100 saat falan oynamıstım gene de spıker falan bunu daha cok oynarım diye dusunuyorum sızce deger mı almalı mıyım?

Benim gözümde hiç bir oyun 3k etmez. Yazık verilen o paraya. He 10k saat oynayacaksan al. Ama oynamayacaksan gerek yok.

Benim gözümde hiç bir oyun 3k etmez. Yazık verilen o paraya. He 10k saat oynayacaksan al. Ama oynamayacaksan gerek yok.
hocam 10k :D zor bıraz en baba 1k saat falan olur oda en baba dıyorum genel olarak o kadar olur da ekıp saglam o yuzden bıraz alasım gelıyor

70 dolar deger mı Steam'den almak bılemedım almak ta ıstıyorum Pro clubs ta ekıp var 4 5 kısı sarar diye dusunuyorum ama en son FC 24u 500TL aldıgımda 100 saat falan oynamıstım gene de spıker falan bunu daha cok oynarım diye dusunuyorum sızce deger mı almalı mıyım?
off off 4 5 kısı pro clubs ne sarar be bız yasayamadık ama olsun :D herkes alıyorsa alın hocam sızde ama herkeste 24ya da 25 varsa acıkcası ordanda devam edılır

off off 4 5 kısı pro clubs ne sarar be bız yasayamadık ama olsun :D herkes alıyorsa alın hocam sızde ama herkeste 24ya da 25 varsa acıkcası ordanda devam edılır
valla hocam herkeste 24 varda nerdeyse kımse ordan sarmaz basa bızım ekıp bıraz havadan ucuyor :D alayım mı almasam mı 3k sonucta azda para degıl arada kaldım

bi oyuna para açısından bakmamak lazım o oyun 5k fiyatı olsun senin 1 sene hayatını zamanını çalıyorsa verilir. ekip arkadaşların uzun süre oynarsanız sarar.

Değmez. İndirimlerde 30 dolar civarına düşerse o zaman alınabilir. Şansınız da yaver giderse iyisinden bir kart çıkardınız mı oyun da beleşe gelir üstüne para da artar.

Değmez. İndirimlerde 30 dolar civarına düşerse o zaman alınabilir. Şansınız da yaver giderse iyisinden bir kart çıkardınız mı oyun da beleşe gelir üstüne para da artar.
acaba 29undakı sonbahar ındırımınınde ındırıme gırer mı en buyuk korkum o alırım 3 gun sonra steamde sonbahar ındırımı var sonbahar ındırıme gırerse 3 gun sonra uzucu olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,941
Üyeler
192,566
Son üye
massva
Geri