MauroEmanuel Icardi
80+ Bronze
150tl ye 1 aylık al hocam ay bitiminde kanser olup cıkarsın oyundan zaten.Neden herkes almayın diyor?
150tl ye 1 aylık al hocam ay bitiminde kanser olup cıkarsın oyundan zaten.Neden herkes almayın diyor?
fiyatı güzel olursa bn ilk haftadan 15/20m adet satmasını bekliyorumAcaba GTA 6 çıkarsa 1 sene içinde böyle indirime girermi GTA 5 ilk çıktığı gün 1 mn satmıştı şimdi kaç satar.acaba
Normal şartlarda almam dostum fifa 17 den beri her sene fifa oynuyorum fifa 23 e steam üzerinden sahibim ps5 satın aldım ea play sayesinde ordan da oynuyorum fifa 23 ü ama yeni aldığım bir konsol olduğu için ea fc 24 ü o yüzden almak istiyorum yoksa her sene alınacak bir oyun değil.Alma dostum. Alma aldırma.
GTA 5 2012 de ilk psye çıkmadı mı ilk gün 1 m satmış he o zaman PlayStationlar falan çok pahalıydı ben ilk günden 5 m satar diye tahmin ediyorum hem PC hem psye çıksa daha da fazlafiyatı güzel olursa bn ilk haftadan 15/20m adet satmasını bekliyorum
Bir platformBunu alırsam PC'de ve Xbox One X cihazımda oynayabilir miyim, bir platform için mi sadece?
Xbox One X'de sorun çıkarmaz değil miBir platform