Wînd 80+ Bronze Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1,182 Reaksiyon skoru 318 6 Mart 2023 #1 Arkadaşlar selam. Origin indirdim ve beni bu EA uygulamasını indirmeye zorladı. Bunu da indirdim fakat ıd şifremi giriyorm sonra açılmıyor. Görev yöneticisinde açık gözüküyor ama ekranım da yok. Win 11 kullanıyorum.
Arkadaşlar selam. Origin indirdim ve beni bu EA uygulamasını indirmeye zorladı. Bunu da indirdim fakat ıd şifremi giriyorm sonra açılmıyor. Görev yöneticisinde açık gözüküyor ama ekranım da yok. Win 11 kullanıyorum.
Carl Johnson CJ 80+ Bronze Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1,544 Reaksiyon skoru 788 6 Mart 2023 #2 Ben xbox üzerinden açıyorum başka türlü açılmıyor
Wînd 80+ Bronze Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1,182 Reaksiyon skoru 318 6 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Carl Johnson CJ yazmış: Ben xbox üzerinden açıyorum başka türlü açılmıyor Devamı için tıklayın... ya bu ea play denen lanet nerden geldi, ben fifa23'ü pcde gamepadden oynayamayacak mıyyım
Carl Johnson CJ yazmış: Ben xbox üzerinden açıyorum başka türlü açılmıyor Devamı için tıklayın... ya bu ea play denen lanet nerden geldi, ben fifa23'ü pcde gamepadden oynayamayacak mıyyım
Carl Johnson CJ 80+ Bronze Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1,544 Reaksiyon skoru 788 6 Mart 2023 #4 Wînd yazmış: ya bu ea play denen lanet nerden geldi, ben fifa23'ü pcde gamepadden oynayamayacak mıyyım Devamı için tıklayın... Ben de anlamadım web den bile giriş yapılmıyor
Wînd yazmış: ya bu ea play denen lanet nerden geldi, ben fifa23'ü pcde gamepadden oynayamayacak mıyyım Devamı için tıklayın... Ben de anlamadım web den bile giriş yapılmıyor