T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
€A dediniz, bunun ücreti 5 dolarEvet ama zaten amaç oyunları ucuz oynamak değil mi? Bence gereksizKlasik EA işte
![]()
![]()
€A dediniz, bunun ücreti 5 dolarEvet ama zaten amaç oyunları ucuz oynamak değil mi? Bence gereksizKlasik EA işte
![]()
![]()
Xbox gamepass bence daha iyi.Dostlar ılk ayı 5.80 ikinci ayı 30 lira civarı şu an almanızı öneririm içinde bir çok oyun var![]()
Evet, FIFA'da mesela 10 saat sınır vardı sanırım. Sınırsız değil her oyunNasıl yani? Ciddimisin.
Bildiğim kadarıyla sadece 2-3 oyunda var. Onlarda yeni çıktığı için. Bence 5 TL'ye değer.Evet, FIFA'da mesela 10 saat sınır vardı sanırım. Sınırsız değil her oyun
5TL'ye değmez demedim ki tabii ki değerBildiğim kadarıyla sadece 2-3 oyununda var. Onlarda yeni çıktı diye. Bence 5 TL'ye değer.
EA in düzgün bir şey yapacağını düşünmem bile saçmalıktı zaten. Neyse Xbox gamepass güzel onu alırım.Evet, FIFA'da mesela 10 saat sınır vardı sanırım. Sınırsız değil her oyun
5TL'ye alınır, kola parasıEA in düzgün bir şey yapacağını düşünmem bile saçmalıktı zaten. Neyse Xbox gamepass güzel onu alırım.
Zaten ilk ay deneyeceğim. Ben exxeni bile aldım tabi 2 gün sonra iade ettim ama iyiki test etmişim. Xbox Gamepass de dolu oyun var yıllık aldımmı kafam rahat olur.5TL'ye alınır, kola parasıAma 30 TL verilmez. Dün XBOX GAME PASS aldım ve 0 pişmanlık. Harika oyunlar var. Kesinlikle tavsiye ederim. Günlük 1 TL'ye geliyor zaten ayda 30TL
Bu arada Yıllık alabileceğim bir site önerebilirmisin.5TL'ye alınır, kola parasıAma 30 TL verilmez. Dün XBOX GAME PASS aldım ve 0 pişmanlık. Harika oyunlar var. Kesinlikle tavsiye ederim. Günlük 1 TL'ye geliyor zaten ayda 30TL
Öneremem maalesefZaten ilk ay deneyeceğim. Ben exxeni bile aldım tabi 2 gün sonra iade ettim ama iyiki test etmişim. Xbox Gamepass de dolu oyun var yıllık aldımmı kafam rahat olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada Yıllık alabileceğim bir site önerebilirmisin.
Öyle olduğunu biliyorum. Yıllık abonelikler indirimli oluyor ya ondan dedim.Öneremem maalesefÇünkü 1 aylık aldım. Ama zaten eğer kartla alıyorsan, her ay otomatik yenileyecek. 1 yıl sonra iptal edersin