Ea Play almalısınız...

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
EA in düzgün bir şey yapacağını düşünmem bile saçmalıktı zaten. Neyse Xbox gamepass güzel onu alırım.
5TL'ye alınır, kola parası :D Ama 30 tl verilmez. Dün XBOX GAME PASS aldım ve 0 pişmanlık. Harika oyunlar var. Kesinlikle tavsiye ederim. Günlük 1 TL'ye geliyor zaten ayda 30TL

5TL'ye alınır, kola parası :D Ama 30 TL verilmez. Dün XBOX GAME PASS aldım ve 0 pişmanlık. Harika oyunlar var. Kesinlikle tavsiye ederim. Günlük 1 TL'ye geliyor zaten ayda 30TL
Zaten ilk ay deneyeceğim. Ben exxeni bile aldım tabi 2 gün sonra iade ettim ama iyiki test etmişim. Xbox Gamepass de dolu oyun var yıllık aldımmı kafam rahat olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5TL'ye alınır, kola parası :D Ama 30 TL verilmez. Dün XBOX GAME PASS aldım ve 0 pişmanlık. Harika oyunlar var. Kesinlikle tavsiye ederim. Günlük 1 TL'ye geliyor zaten ayda 30TL
Bu arada Yıllık alabileceğim bir site önerebilirmisin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Zaten ilk ay deneyeceğim. Ben exxeni bile aldım tabi 2 gün sonra iade ettim ama iyiki test etmişim. Xbox Gamepass de dolu oyun var yıllık aldımmı kafam rahat olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Yıllık alabileceğim bir site önerebilirmisin.
Öneremem maalesef :D Çünkü 1 aylık aldım. Ama zaten eğer kartla alıyorsan, her ay otomatik yenileyecek. 1 yıl sonra iptal edersin

Geri