HDogus
80+ Bronze
origin bildiğin hocam sonradan ismini ea play olarak değiştirdiler.bura ea resmi sitesi mi
origin bildiğin hocam sonradan ismini ea play olarak değiştirdiler.bura ea resmi sitesi mi
Hayır.Beyler bilen varsa söylesin . Steamden oyun aldığınızda ea kütüphanesine de geliyor . Burdan aldıklarımız steame geliyor mu
500 saat ne reisBeyler acil bf 1 alıp beni ekleyin akarizzz
ea playe bağlı olduğu için geliyor burdakiler kendine ait.Beyler bilen varsa söylesin . Steamden oyun aldığınızda ea kütüphanesine de geliyor . Burdan aldıklarımız steame geliyor mu
tamam tamam ea nin kendi uygulamasında da gördüm indirimleri. Ne bileyim 20 tl ye bf 5 görünce saçma sapan bi site mi acaba diye düşündüm.origin bildiğin hocam sonradan ismini ea play olarak değiştirdiler.
naysdan satın aldım ben bunları pc ye nasıl indiriceznays geçerli mi? deneyen var mı ?
Yok sunucu kısmını ayarlamamissindir sunucular dolu hep boş olsa 500 saat oynar miyimHocam geçen girdim serverlar bomboş hala öyle mi?
Az bile böyle bı oyuna 1 2 aydır oynuyom500 saat ne reis
cashback var mı onu soruyorum. ea app indirmen lazımnaysdan satın aldım ben bunları pc ye nasıl indiricez
Pc için mi bunlarElectronic Arts Black Friday Sales & Deals - Official EA Site
Explore our Black Friday Offers. Electronic Arts is a leading publisher of games on Console, PC and Mobile.www.ea.com
Alıntıyı görüntüle
BF serisi yoksa kaçırmayın
0 - 70 TL
70 - 140 TL
zanettmiyorum bana daha gelmedi hediye paracashback var mı onu soruyorum. ea app indirmen lazım