extra haritalar, silahlar, silah skinleri, asker skinleri ve birçok şeye sahip oluyorsun. kesinlikle premium almalısın özellikle BF4 alacaksan.bf oyunlarında premium olayı nedir
Beyler oyunu aldım. Uygulamayı indirdim fakat library kısmına oyun gelmiyor oyunu nasıl indirecem.28 Kasım son gün
Steam vs yok. Steamden alsanız bile EA playe bağlanıyor.
EA play indirmeniz lazım. --------->https://www.ea.com/ea-app
Electronic Arts Black Friday Sales & Deals - Official EA Site
Explore our Black Friday Offers. Electronic Arts is a leading publisher of games on Console, PC and Mobile.www.ea.com
BF serisi yoksa kaçırmayın
0 - 70 TL
70 - 140 TL
Benim de envantere gelmişgeldi mi ?
ben de aldım bi yarım saattir envantere gelmedi hala ama üst mesajlarda birinde aynısı olmuş sonradan düşmüş envantere. düşer heralde bizimki de
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu yazarken gelmiş envantere
Eaplay üyesi onlar çünkü, onlar daha uyguna alabiliyorlar.aga bende 600 gözüküyor sizde neden 540
20 tl karda olursun, ayrıyeten 1 ay boyunca ea oyunlarını oynuyabilirsin. Aboneyken gözüken o fiyattan satın alabilirsin.Eaplay 40 TL alsam 20 TL kardayım + 1 ay üyeyim doğru mudur?
fc 25 çıkmadan 2 ay öncegamepassa ne zaman gelir şu fc 24 ya
alıyorsun ama hemen kütüphaneye gelmiyor 20dk sonra falan geliyor kütüphaneye buglu ea play de almak zorunda değilsinbeyler bf serisini satın alınca her ay eaplay üyeligi almak şartmı oluyor oyunları oynamak için yoksa steam gibi kütüphaneye ekleniyormu oyunu satın alınca