- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne tarz oyunlar seviyorsunuz ona göre değişirbaşka hangi oyunu tavsiye edersiniz
ne tarz oyunlar seviyorsunuz ona göre değişirbaşka hangi oyunu tavsiye edersiniz
2 gün önce sormuş olsanız bir sürü oyun önerirdim de şu an sadece ea'dakileri önerebiliyorumonline fps silahlı yeni sistem aldım oyunum yok (valo,cs2 dışında)
Yüzde 10 indirimli alabilir miyim onu tam anlayamadım daoyunlar steame eklenmiyor, ea app uzerinden giris yapabilirsiniz.
ea appde çoğu oyun uygun fiyata satılıyor şu an zatenYüzde 10 indirimli alabilir miyim onu tam anlayamadım da
Yok onu biliyorum zaten de FIFA'da 60tl daha kar etmeye calisiyodum .dea appde çoğu oyun uygun fiyata satılıyor şu an zaten
ea play varsa az daha dusuyorYok onu biliyorum zaten de FIFA'da 60tl daha kar etmeye calisiyodum .d
pcden ekleyinEa da numara eklemeye çalışıyorum doğrulama kodu istiyor maile gönderiyor. Kod 1-2 dakika sonra geliyor ve girdiğimde bu hatayı veriyor yardımcı olcak var mı
Deneyeceğim umarım sıkıntı oluşmazpcden ekleyin
ubide bir şey göremedim ben :/arkadaşlar sadece ea değil übisoft tede indirim var baya yüzde 85 lere kadar bir bakın isterseniz
ben tarayıcıdan girip ea id mail onay falan hepsini yaptım.Deneyeceğim umarım sıkıntı oluşmaz