prizde oynuyorum performans modundagüç yönetim modun ne durumda ve şarjda mı oynuyorsun
Hocam grafik ayarlarınız yüksekte ise düşürün onları darboğaz oluyor sanırım gpu 99 da çünkü, birde ısı değerlerine bakın işlemcide aşırı ısı var mı kontrol edinprizde oynuyorum performans modunda
ayarları düşürsemde yine aynı oluyor anlamadım gitti ya dahaHocam grafik ayarlarınız yüksekte ise düşürün onları darboğaz oluyor sanırım gpu 99 da çünkü, birde ısı değerlerine bakın işlemcide aşırı ısı var mı kontrol edin
bi anda mı oldu yoksa cs2 ilk defa falan mı açıyorsunuz ısı değerlerinden dolayı limtleniyor olabilir, bi ihtimal işlemcinin gpu su ile çalışıyor olabilir oyun onu kontrol edebilirsiniz nvidia ayarlarından cs2.exe yi ekleyin orda grafik kartı seçme yerinden ekran kartını seç.ayarları düşürsemde yine aynı oluyor anlamadım gitti ya daha
darboğaz gpu kullanımı düşükken olurHocam grafik ayarlarınız yüksekte ise düşürün onları darboğaz oluyor sanırım gpu 99 da çünkü, birde ısı değerlerine bakın işlemcide aşırı ısı var mı kontrol edin
yok kanka kendi ayara 2x debence oyunu 8x msaa da falan oynuyorsun 4kda bi bak ayarlara
Geçen gün bana şöyle bir şey oldu, oyun kendi kendine fps limiti koymuş, ayarlarındaki fps limitiniz yüksekte mi ? 400-500fps alabiliyorken 60a düşmüştü benim dearkadaşlar sistemim i5 11400h 3050ti li monster notebook ama şöyle bir sorun var
Alıntıyı görüntüle
nvida ayalarondan bak belki fps limiti vardıryok kanka kendi ayara 2x de
Kanka kısıtlama yok ya baktım her yere az kaldı sonunda parçalayacağım bu laptop monster almayın aldırmayın yaGeçen gün bana şöyle bir şey oldu, oyun kendi kendine fps limiti koymuş, ayarlarındaki fps limitiniz yüksekte mi ? 400-500fps alabiliyorken 60a düşmüştü benim de![]()