Güzel oyun mu? Ea play de yokmuAna amaç o zaten hayır olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oradaki oyunlardan bir tanesine sahipsindir
Bilmediğimden soruyorum abarttığınız kadar hangisi güzel oyun ve neden? Bütün hepsi yüzde 60 olumlu yanıt ve altıPro'da var ama o aylik 250 liraydi sanirim.
grid ile dirt 2.0 var alsammı yine deSteam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
Acele edin muhtemelen yanlis fiyat.
Heat var diye alamıyoruum
Deliricem
Ea play de var mı bilmiyorum aboneliklere hiç bulaşmıyorum arkadaşlarım falan gamepass alıyo dokunmuyorum ben oyunu tam bilmiyorum güzel diyenler de var demeyenler de var çok uygun öyle bi fiyat için en kötü iade edersinGüzel oyun mu? Ea play de yokmu
sahip olduklarımı kütüphaneden silsem tekrar alsam olur mu?Hesabinda oyunlardan biri varsa oyle oluyor sanirim. Ben alamayacagim ya icim gidiyor.
bu piyasa da yarış oyunu sevenler için ilaç gibi oldu vallaSteam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
Acele edin muhtemelen yanlis fiyat.
200 liraya piyasadaki top yarış oyunlarını alabileceğiniz için büyük bir fırsat olduğunu söyledim hocam. Yarış sevmeyene gitmez ayrıca NFS kitlesi son yıllarda ne yapılsa kötü diyor yine son karar sizin ancak yarış sevene fırsat kaçmaz.Bilmediğimden soruyorum abarttığınız kadar hangisi güzel oyun ve neden? Bütün hepsi yüzde 60 olumlu yanıt ve altı
Denedim ben gir çık yaptım kütüphanede gözükmüyor oyun fakat kaldırılmış falan steam destek ile irtibata geçin diyosahip olduklarımı kütüphaneden silsem tekrar alsam olur mu?