Neler Yeni

EA Sports FC 25, EA app'te 28 USD !

Alınır mı sizce? Bu sene çoğu kişi beğenmemiş oyunu. Ultimate oyuncusuyum normalde. Bu sene almamaya karar vermiştim ama fiyat erkenden epey düşmüş.

Alınır mı sizce? Bu sene çoğu kişi beğenmemiş oyunu. Ultimate oyuncusuyum normalde. Bu sene almamaya karar vermiştim ama fiyat erkenden epey düşmüş.
alma ocakta 200-600tl arasına her türlü girecek 3 senedir aynı şekilde indirime giriyor

valla hocam geçen seneye göre evolar sbcler falan çok daha iyi ama beklerim diyosanız çok bişi kaybetmezsiniz

bir fut sevdalısı olarak şahsi fikrim oyun geçen senekinden bile kötü ama alternatifi olmadığı için alınabilir

bence almalısın . kadronu genişletme niyetinde isen . herkes geçen seneye bakarak şu kadar indirime girer diyoda imkansız şuan .

Bende aynı fikirdeyim alıcam galiba ya ultimate team sarıyor ya ocak ayı geç olur fiyatıda anca 500 600 e düşer simdi 950verip oynarım daha iyi

Ps için bi fc24 turnuvası düzeneyelim : )

Geri