Kardeşim ben bu sistemi alıp iptal ettim oyun vermiyorlar diye ancak i5 ile alabilirsen ki bu fiyatıda 16.600e getiriyor ki 3060 i5 için bu para kesinlikle değmez. Ayrıca FIFA 23ü vermiyorlar sadece COD oyununu faturanızı mail atıyorsunuz 15 gün içinde veriyorlar tabi oda verirlerse arkadaşım 3070ti sistem aldı oradan ona verdiler. Fakat bu sisteme çekiliş var diye hatırlıyorum.Alınır o zaman oyunların fiyatını çıkarınca 13 ediyor. H610 olduğu için biosla 13.nesil de olur ilerde
Teşekkür ederimKardeşim ben bu sistemi alıp iptal ettim oyun vermiyorlar diye ancak i5 ile alabilirsen ki bu fiyatıda 16.600e getiriyor ki 3060 i5 için bu para kesinlikle değmez. Ayrıca FIFA 23ü vermiyorlar sadece COD oyununu faturanızı mail atıyorsunuz 15 gün içinde veriyorlar tabi oda verirlerse.
Oyle bakarim veya black fridayOyun yokmuş i3'e. Attığım sistemi 5600 ile alabilirsin 12400F eş değer
Tamam teşekkür ederimBence bu ay için mevcut sistemler yerine yeni sistemler beklenmeli zira bu ay farklı varyasyonlarda Sistemler çıkacaktır takipte kalın
3060li bir sistem gelirmi 1000 stokluBence bu ay için mevcut sistemler yerine yeni sistemler beklenmeli zira bu ay farklı varyasyonlarda Sistemler çıkacaktır takipte kalın
Gelse bile az stok olur3060li bir sistem gelirmi 1000 stoklu