Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 600₺ Vergisiz [TEMU]

d4ndun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
alparslan
X15 hakkında bir bilgim yok X20 kaciranlardanim bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Vurucu
Makinayı iptal edersen fiyat biraz daha düşer. Bu ürünü burnumda kullanmak istemezdim :D
Ben de istemedim şu an ve iptal ettim 850TL'ye geldi kol. Bence bu fiyata pişman etmez ya. Bu fiyata çakma kollar ya da pusat var onlardan çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
Ben de istemedim şu an ve iptal ettim 850TL'ye geldi kol. Bence bu fiyata pişman etmez ya. Bu fiyata çakma kollar ya da pusat var onlardan çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
3 ay iade hakkın var. Çok kötü olduğunu düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Vurucu
kral x20 yi mi merak ediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi orjinal sitesinde 1 sene yazıyor
X20'yi kaçırdık. Sepette de bu ürünün üretimi durduruldu tarzı bir şey yazıyordu. Ben de X15'i kaçırmayayım dedim. Nasıl sizce?

Spectre_zz

80+ Bronze
x20nin ekstra olarak arkada 2 ekstra butonu var ve ekstra butonlar fps oyunlarında vs aşırı işe yarıyorlar mesela burda yazmamışlar burda yazmayan ekstra artı ozellikleri var 20nin

X20'yi kaçırdık. Sepette de bu ürünün üretimi durduruldu tarzı bir şey yazıyordu. Ben de X15'i kaçırmayayım dedim. Nasıl sizce?
yani keyfine kalmıs wraith den fanshooter mi neydi oyle bir kol var 1600e onu da alabilirsin garantisi olur en azından

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-13 223048.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-13 223048.png
    74.2 KB · Hit: 34
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Vurucu
x20nin ekstra olarak arkada 2 ekstra butonu var ve ekstra butonlar fps oyunlarında vs aşırı işe yarıyorlar mesela burda yazmamışlar burda yazmayan ekstra artı ozellikleri var 20nin

yani keyfine kalmıs wraith den fanshooter mi neydi oyle bir kol var 1600e onu da alabilirsin garantisi olur en azından
Fps oynamıyorum kol ile. Sadece solo oyunları yani hikayeli oyunları veya souls oyunları yani oynadığım. 850 TL'ye geldi kol. Wraith'deki iki katı bu fiyatın.

Top Bottom