Teykage
80+ Silver
Dahası
Satış fiyatı çok yüksek ondan geçmiyor.Alıntıyı görüntüle
Şuanda böyle sipariş gecemiyorum.
Satış fiyatı çok yüksek ondan geçmiyor.Alıntıyı görüntüle
Şuanda böyle sipariş gecemiyorum.
şuan 950 ye geliyor alınır mı? hocam.Satış fiyatı çok yüksek ondan geçmiyor.
dün 3.5 Saat destekle konuştum alamamamız bir hataymış düzelttirdim şuanda dene alabiliyorsun ama yinede pahalıya geliyor.arkadaşlar ne kadar 2x indirim kartı kullansanızda toplam bedel hesaplanırken normal fiyatı üzerinden hesaplanıyor. yani o indirim kartı ile x15 alamazsınız.
hocam nasıl alınıyor o kartdün 3.5 Saat destekle konuştum alamamamız bir hataymış düzelttirdim şuanda dene alabiliyorsun ama yinede pahalıya geliyor.
hesabınıza promosyon olarak düşüyor alamıyorsunuz yani bekleyin.hocam nasıl alınıyor o kart
fiyat cok pahalı benceX20 Türkiye'ye gelmiş ;
EasySMX X20 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - RGB - 1000Hz - 6-
EasySMX X20 - Kablosuz Gamepad Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch/Switch Lite/Switch OLED, Windows 7/8/8.1 /10/11,Android /iOS Şarj Arayüzü: C Tipi Pil: 1000 mah Net Ağırlık: 225.8g Boyut: 15.30 × 10.20 × 5.60 cm ÜRÜN TANIMI Elit 2 Yollu Tigger...shop.connectgame.com.tr
İsteyenler değerlendirebilir.
Hocam doğrudur valla bir şey diyemem getirmişler bende instagram hikayeden gördüm.fiyat cok pahalı bence
dogurudur gecenlerde bırı x5 lerın konusunu acmıstı ama x15 fıyatına gelıyor nerdeyse ve onlar bıle pahalı temuya goreHocam doğrudur valla bir şey diyemem getirmişler bende instagram hikayeden gördüm.
Arama: "Easysmx" için 7 sonuç bulundu
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.shop.connectgame.com.tr
Tüm ürünleri gelmiş neredeyse.