xrayder555123
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
evet buraya yazın bende dun aldım x20 bekliyodum alıyım bundan bikactane dahaburaya yazarsan karşılaştırmanı çok sevinirim bende merak ediyorum
evet buraya yazın bende dun aldım x20 bekliyodum alıyım bundan bikactane dahaburaya yazarsan karşılaştırmanı çok sevinirim bende merak ediyorum
Etiketlerseniz çok sevinirim.Bakalım benim kargo da elime ulaşsın 8bitdo 2C ile karşılaştırırım.
X15 daha iyi ama X10 mu yoksa X15 mi dersen X10 daha iyi.x15 mi iyi yoksa x05 mi
Çok kötü diyen ve kesinlikle öneririm diyenler var ne garip gamepadŞu ekrana girip onlarca xbox Gamepadi test etmişimdir ancak hiç birinde bundaki kaliteyi ve özellikle analoglardaki hassasiyeti görmedim. Analog testinde xbox gamepadlerinde 360 derece döndürünce Analogu o dairenin etrafında her cihazda zıplaya zıplaya dönüyordu. Bu ise dairenin etrafında asla dairenin dış çizgisinden şaşmayacak şekilde dönüyor. Xbox Gamepadi 3000 lira üstüne şarj edilebilir bataryası 1500 lira bi de pc ye kablosuz bağlantı aparatı (Bluetoothtan bahsetmiyorum) 1000 küsür derken 5 binden dsha fazla harcayacaksın, ne gerek var hepsi ve daha fazlası bu cihazda. Kesinlikle öneriyorum alacak kişilerin aklında hiç soru işareti kalmasın.
Alıntıyı görüntüle
hiçbir fikrim yok kanka ben arkadakini on tuşuna getirince yanıyor ışıklar sende yanmıyor muagalar ben yanlışlıkla bi kombinasyon yapıp gamepadin ışıklarını kapadım klavuzada baktım ama bulamadım bilen var mı nasıl açılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatta titreşimi falanda kapamışım değişik kombinasyonlarla klavuza çok değişik titreşimi açmak için turbo tuşu ile 3d hareket ettir demiş anlamadım adam akıllı yardımcı olabilecek var mıo