❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

link var mı beyler, konu uzamış baştaki link de çalışmıyor

şahsen ben beklemedim beyazını aldım iyi ki almışım stoktan kalktı beyazı bence al kötü bir kol değil fiyatına göre iyi siyahıda kalkarsa üzülürsün
Hm mantıklı gibi uygunada geliyor aslında yanında ürün almayıp kredi iadesi ilede alabilirim yine bişeyler olmuş olur

X20 gelir mi meçhul o yüzden x15 hala bu fiyattayken almak en iyisi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır bende siyah beyaz sadece elimin denk geldiği yerler biraz kirlendi oralar kirli duruyor ssdece yeşile dair hiçbir şey yok
anladım saolun

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Bazı arkadaşların yorumu cihazın malzeme kalitesi olarak kötü olduğu yönünde olmuş hatta bu anlamda yerden yere vuranlar da var (bu onların kendi görüşüdür) ancak cihaz dün elime ulaştı ve malzeme kalitesi olarak da yani ele alındığında verdiği o kalite hissiyatı olarak da gayet güzel ve kaliteli duruyor. Öyle çok hafif falan da değil xbox koluna kıyaslandığında ki xbox kolunun ağırlığını pil de bariz ölçüde etkiliyor. Işıkları kapatıp rgb leri açtığınızda ve (dokunarak değil de) şöyle bir baktığınızda, kalite olarak çok çok üst düzeyde görünüyor. Ayrıca tetik tuşları da hiç öyle abartıldığı gibi kısa mesafeli gelmedi bana. Evet kıyasla görece kısa gibi ancak oyun oynamayı olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum basış hissiyatı gayet güzel.

Bazı arkadaşların yorumu cihazın malzeme kalitesi olarak kötü olduğu yönünde olmuş hatta bu anlamda yerden yere vuranlar da var (bu onların kendi görüşüdür) ancak cihaz dün elime ulaştı ve malzeme kalitesi olarak da yani ele alındığında verdiği o kalite hissiyatı olarak da gayet güzel ve kaliteli duruyor. Öyle çok hafif falan da değil xbox koluna kıyaslandığında ki xbox kolunun ağırlığını pil de bariz ölçüde etkiliyor. Işıkları kapatıp rgb leri açtığınızda ve (dokunarak değil de) şöyle bir baktığınızda, kalite olarak çok çok üst düzeyde görünüyor. Ayrıca tetik tuşları da hiç öyle abartıldığı gibi kısa mesafeli gelmedi bana. Evet kıyasla görece kısa gibi ancak oyun oynamayı olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum basış hissiyatı gayet güzel.
Bakalım benim kargo da elime ulaşsın 8bitdo 2C ile karşılaştırırım.

Geri