DerinDevlet
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
x15 de mekanik tuş var mı yok mu sorusuna resmi youtube kanalı yorumlarda cevaplamış.
Resmi sitesinde de adı bu renk seçeneğinin adı Starfield olarak geçiyor, %90 lisanslı yada izinli olduğunu düşünüyorum. Çok alakasız çakma değişik gamepad'lerde direkt çalma vs mümkünde bu adamlar biraz daha adı low bütçe de bilinen marka olduğu için resmi sitesinde falan Starfield adında bu renk paletini kullanamaz diye düşünüyorum.
halledebilecek bir şey yok kurallar kesin bu ürün sınırı aşıyor ürün takılacaktırSUNSKY - EASYSMX X20 buradan X20 siparişi verdim, kıl payı her şey ve satış danışmanı ile konuştum halledeceklerini söylediler.
Dilerseniz bakabilirsiniz.
kaça geldi toplamSUNSKY - EASYSMX X20 buradan X20 siparişi verdim, kıl payı her şey ve satış danışmanı ile konuştum halledeceklerini söylediler.
Nasıl yok adam ürünün üstüne 5 dolar yazarsa gelmez mi?halledebilecek bir şey yok kurallar kesin bu ürün sınırı aşıyor ürün takılacaktır
Keske gamesirun kendi sitesinden cyclone 2 alsaydiniz. O da bu fiyatlara ve en yeni tmr stickleri var geri kalan her sey mekanik. Onlarda bedava kargo ve paketi düşük gönderme yapıyorlar.SUNSKY - EASYSMX X20 buradan X20 siparişi verdim, kıl payı her şey ve satış danışmanı ile konuştum halledeceklerini söylediler.
Bu gamesir Çin den mi gönderiyor eğer Avrupa’dan gönderirse vergi farkı oluyor muKeske gamesirun kendi sitesinden cyclone 2 alsaydiniz. O da bu fiyatlara ve en yeni tmr stickleri var geri kalan her sey mekanik. Onlarda bedava kargo ve paketi düşük gönderme yapıyorlar.
Çinden gönderiyor. Vergi farkı olabilir oranlarına bakmak lazımBu gamesir Çin den mi gönderiyor eğer Avrupa’dan gönderirse vergi farkı oluyor mu
Peki hocam gamesir Cyc2 mi vader 4 pro mu ?Keske gamesirun kendi sitesinden cyclone 2 alsaydiniz. O da bu fiyatlara ve en yeni tmr stickleri var geri kalan her sey mekanik. Onlarda bedava kargo ve paketi düşük gönderme yapıyorlar.
Genel olarak kalite, arkada 4 tuş olmasi, stick tension olmasi bakimindan vader 4 pro diyor insanlar. Cyclone 2 de daha ucuz tmr stickleri var ve stick latencysi daha iyi vaderdan geri kalan özellikleri aynı vader4le. İkiside cok iyi controller suan cyclone 2 yolda, yurt disindan da kuzenim vader 4 pro getiricek ikisini karşılaştırıp birini saticam muhtemelen.Peki hocam gamesir Cyc2 mi vader 4 pro mu ?
Kurallar kesin fakat gönderilirken ürün + kargo 27 28$ gösteriliyorsa geçebiliyor. Bir çok forumda yada facebook gruplarında bu taktik ile 70 80$ eşya alanlar var. Kendini fiyat olarak bariz belli eden ürünler dışında daha çok dikkat edilmeyecek ürünlerde geçebiliyor.halledebilecek bir şey yok kurallar kesin bu ürün sınırı aşıyor ürün takılacaktır