Eba Canlı Ders Ne Kadar Güvenilir?

Kr0nos6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
515
Güvenilirliği konusunda meraklıyım açıkçası diğer bir merak ettiğim konu ise her yapılan canlı dersi kayıt mı ediyor? Diskte çok mu yer kaplar? Yeni bilgisayara içim rahat bir şekilde kurabilir miyim?

Güvenilirliği konusunda meraklıyım açıkçası diğer bir merak ettiğim konu ise her yapılan canlı dersi kayıt mı ediyor? Diskte çok mu yer kaplar? Yeni bilgisayara içim rahat bir şekilde kurabilir miyim?
Kurmayip ne yapabilirsin ki eba dan dersin varsa kurman lazim eba kullanmadiğim için nasil olduğunu bilmiyorum

Hayır kayıt edilse de öğretmenin dosyasına kayıt eder senin bilgisayarına kayıt etmez.

Kurmayip ne yapabilirsin ki eba dan dersin varsa kurman lazim eba kullanmadiğim için nasil olduğunu bilmiyorum
Bir iyi bir de kötü bilgisayar var, kötüde zaten var lakin iyiye de kurmak istiyorum ama aşırı korumacı olduğum için tereddüt ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır kayıt edilse de öğretmenin dosyasına kayıt eder senin bilgisayarına kayıt etmez.
Hem oğretmen hem de oğrenci olarak katılacağım.

Niye güvenilmez olsun ki?
Ders geçmişini kendi sistemlerine kayıt ediyorlardır senin bilgisayarına değil.

devletin kendi uygulaması olduğu için güvenilir olduğunu düşünüyorum tek sıkıntı siber saldırı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri