EBA derse erkenden başlama hilesi

pentiti

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,333
Arkadaşlar gerçekten işe yarıyor. Az önce öğretmen dersi 1dk öncesinden başlattı ve tek ben vardım. Şimdi EBA'dan Canlı Ders sayfasına gidiyorsunuz. Şöyle bir sayfa:
1601359064613.png

Eğer bu sayfa da değilseniz hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girin eğer yakınlar da canlı dersiniz varsa bu sayfa gelir. Sonra ise Hemen Katıl butonuna sağ tık incele deyin. Card body falan diyicek sağ tarafta ki kodlar da seçili olacak. Ona Edit AS HTML diyeceksiniz. Orada ki tüm kodları okuyup tek tek disabled yazan yerleri silip enabled yapacaksınız. Sonra katıl diyeceksiniz. Gereksiz bir konu biliyorum zaten %90 biliyordur bunu. Yine canlı derste iken canım sıkıldı bende konu açtım.
Hemen katıl butonuna sağ tıkla öğeyi denetle de.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Sonra o yere sağ tıkla resim de işaretlediğin yere Edit as HTML diyin.

Alıntıyı görüntüle
Sonra burayı enabled yapın. Ve çıkın kapatın o kod yerini sağ üst köşeden. Sonra ise Hemen katıl butonu açılmıştır ona tıklayın. Sonra hata verecek canlı derslerimi güncelle deyin. Sonra tekrar öğeyi denetle Edit As HTML deyin. Ve 2. disabled yerinin gelmiş olması gerek.Alıntıyı görüntüle
Orayı da enabled yapın ve Hemen Katıl deyin iş bitiyor.

Son düzenleme:
Ciddi olmadığını düşünüyordum bunu derken tek ciddiye alan sensin. Neyse gerçekten giriliyor.
Post automatically merged:

Yok değil değil.
Tam olarak ayrıntılı söyler misin incele den yaptığın şeyi

Geri