Onurkotlutok05
80+ Gold
Auto clicker açıp katil butonuna bırakan ben bunu beğendiyeminle tuvalette aklıma geldi ama ciddiyim eğer yapabilirsem yapacağım.
Auto clicker açıp katil butonuna bırakan ben bunu beğendiyeminle tuvalette aklıma geldi ama ciddiyim eğer yapabilirsem yapacağım.
Güzel fikir bi de hayata geçirildi mi tam olurmerhaba arkadaşlar bu gün düşünürken aklıma böyle bir bot yapma fikri geldi yazılım bilgim 0 ancak öğrenmek istiyorum.
amacım dersler başladıktan 1 dakika sonra ebadan derse katıl butonuna basmak. bu mümkün mü? zor bir şey mi?
yazılımdan anlayan kişileri etiketlerseniz sevinirim.
@TheMarqE siz anlıyordunuz sanırım.
ula neye gülüyonuz ciddiyim yapabilirsem yapacağım
bak hala gülüyolar ya
İnterernette aratırsan bulabilirsin diye düşünüyorum videoyu bende hatırlamıyorum çünküvideosu var mı? çalar çırparım önemli değil.
öyle olmazAuto clicker açıp katil butonuna bırakan ben bunu beğendi
yardımcı olan olsa yaparım da kimse yokGüzel fikir bi de hayata geçirildi mi tam olur
ne yazsam çıkar ki? microsoft uygulmasını bilmiyorum.İnterernette aratırsan bulabilirsin diye düşünüyorum videoyu bende hatırlamıyorum çünkü
Hatırlamıyorumöyle olmaz
yardımcı olan olsa yaparım da kimse yok
ne yazsam çıkar ki? microsoft uygulmasını bilmiyorum.
Yazılım biliyorum tek tük bir pyhton ama bunun nasıl yapıldığına dair gram bilgim yok büyük ihtimalle Google kodları ile ilgili bir şey yapmam lazımöyle olmaz
yardımcı olan olsa yaparım da kimse yok
ne yazsam çıkar ki? microsoft uygulmasını bilmiyorum.
selenium gerekiyor sanırım ama ben bilmiyorum nasıl yapacağımıYazılım biliyorum tek tük bir pyhton ama bunun nasıl yapıldığına dair gram bilgim yok büyük ihtimalle Google kodları ile ilgili bir şey yapmam lazım
Benim de bir ara aklıma gelmişti bu fikirmerhaba arkadaşlar bu gün düşünürken aklıma böyle bir bot yapma fikri geldi yazılım bilgim 0 ancak öğrenmek istiyorum.
amacım dersler başladıktan 1 dakika sonra ebadan derse katıl butonuna basmak. bu mümkün mü? zor bir şey mi?
yazılımdan anlayan kişileri etiketlerseniz sevinirim.
@TheMarqE siz anlıyordunuz sanırım.
ula neye gülüyonuz ciddiyim yapabilirsem yapacağım
bak hala gülüyolar ya
düşünme odası :dyeminle tuvalette aklıma geldi ama ciddiyim eğer yapabilirsem yapacağım.
Hocam tuvalet bizim düşünce merkezimizyeminle tuvalette aklıma geldi ama ciddiyim eğer yapabilirsem yapacağım.