Dušan Tadić
80+ Silver
ışıklı klavyesi var, alınır bence
Bunun en büyük sorumlusu devlet zaten. Benzin falan sabit olduğu halde otobüs biletleri bir günde yüzde 50 den fazla zamlanıyor 1 hafta sonra düşüyor artıyor kimsenin çıtı çıkmıyorDevletin böyle kazık şeylere el atmamasıda ayrı bir ironik
Dostum anlamıyorsun sanırım,bu serbest piyasa herkes istediği fiyatı yazar alıp almamak alıcının elinde.Kusura bakma ama hiç araştırmadan sazan gibi gördüğü gibi alıyorlarsa suç alan kişide.Ne demek sanane herkes özellikleri anlamayabiliyor ederi neyse onu yazmak zorunda. Ha sen kazık yemeyi seviyorsan ayrı
Yaşı küçük olanlar veya bunun iyi mi kötü mü olduğunu öğrenemeyecek kişiler var. Onlar alıyor. Sence bu normal miDostum anlamıyorsun sanırım,bu serbest piyasa herkes istediği fiyatı yazar alıp almamak alıcının elinde.Kusura bakma ama hiç araştırmadan sazan gibi gördüğü gibi alıyorlarsa suç alan kişide.
Yaşı küçük olanlar bu sistemleri almıyor onların aileleri alıyor ve onlar araştırabilecek kadar büyük olduklarını düşünüyorum konuyu hala anlamamışsınız arkadaşlar bu serbest piyasa adam istediği fiyatı yazabilir kimsenin bir şey demeye hakkı yok.İyi mi kötü mü olduğunu öğrenemeyen kişiyi bana yönlendirebilirsinizYaşı küçük olanlar veya bunun iyi mi kötü mü olduğunu öğrenemeyecek kişiler var. Onlar alıyor. Sence bu normal mi
Sistemde sorun var zaten. Otobüs biletleri günü gününe benzine vs zam gelmediği halde yüzde 50 den fazla zamlanıyor 1 hafta sonra tekrar düşüyor yükseliyor denetleme falan yok.Yaşı küçük olanlar bu sistemleri almıyor onların aileleri alıyor ve onlar araştırabilecek kadar büyük olduklarını düşünüyorum konuyu hala anlamamışsınız arkadaşlar bu serbest piyasa adam istediği fiyatı yazabilir kimsenin bir şey demeye hakkı yok.İyi mi kötü mü olduğunu öğrenemeyen kişiyi bana yönlendirebilirsiniz
Konumuzla alakasını göremedim yazdığınız mesajın,sistem hakkında başka sorunuz yoksa iyi günler otobüs biletleri ile ilgilenmiyorum.Sistemde sorun var zaten. Otobüs biletleri günü gününe benzine vs zam gelmediği halde yüzde 50 den fazla zamlanıyor 1 hafta sonra tekrar düşüyor yükseliyor denetleme falan yok.
Gerçekten sorunun var sanırım. Serbest piyasa diyip durmuyor musun?Konumuzla alakasını göremedim yazdığınız mesajın,sistem hakkında başka sorunuz yoksa iyi günler otobüs biletleri ile ilgilenmiyorum.
Konuyla alakası yok çünkü biri evet devlet denetlemesi gerekiyor buna hakları yok ama diğeri kendi malları adamın,yani istediği fiyata koyar devlet denetlemesi gerekmiyor.Gerçekten sorunun var sanırım. Serbest piyasa diyip durmuyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir örnek verdim onu bile anlayamamışsın
Aynen kardeşim serbest piyasa. Sonra parçalar neden gereksiz pahalı diye ağlarsınız.Evet gerçek başka sorun ? İstediği fiyatı yazar isterse 100bin.
Peki dostum sen kendi bildiğini yapKonuyla alakası yok çünkü biri evet devlet denetlemesi gerekiyor buna hakları yok ama diğeri kendi malları adamın,yani istediği fiyata koyar devlet denetlemesi gerekmiyor.