Neler Yeni

EBA Sistem fiyatı? Şaka gibi.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ne demek sanane herkes özellikleri anlamayabiliyor ederi neyse onu yazmak zorunda. Ha sen kazık yemeyi seviyorsan ayrı
Dostum anlamıyorsun sanırım,bu serbest piyasa herkes istediği fiyatı yazar alıp almamak alıcının elinde.Kusura bakma ama hiç araştırmadan sazan gibi gördüğü gibi alıyorlarsa suç alan kişide.

.RBO.

80+ Silver
bu sistem 6 k ise benim sistem 5 k eder sonunda laptop alabilirim :hackerman: kazık zamanı:hackerman:

Megan

80+ Silver
Dostum anlamıyorsun sanırım,bu serbest piyasa herkes istediği fiyatı yazar alıp almamak alıcının elinde.Kusura bakma ama hiç araştırmadan sazan gibi gördüğü gibi alıyorlarsa suç alan kişide.
Yaşı küçük olanlar veya bunun iyi mi kötü mü olduğunu öğrenemeyecek kişiler var. Onlar alıyor. Sence bu normal mi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yaşı küçük olanlar veya bunun iyi mi kötü mü olduğunu öğrenemeyecek kişiler var. Onlar alıyor. Sence bu normal mi
Yaşı küçük olanlar bu sistemleri almıyor onların aileleri alıyor ve onlar araştırabilecek kadar büyük olduklarını düşünüyorum konuyu hala anlamamışsınız arkadaşlar bu serbest piyasa adam istediği fiyatı yazabilir kimsenin bir şey demeye hakkı yok.İyi mi kötü mü olduğunu öğrenemeyen kişiyi bana yönlendirebilirsiniz :)

Megan

80+ Silver
Yaşı küçük olanlar bu sistemleri almıyor onların aileleri alıyor ve onlar araştırabilecek kadar büyük olduklarını düşünüyorum konuyu hala anlamamışsınız arkadaşlar bu serbest piyasa adam istediği fiyatı yazabilir kimsenin bir şey demeye hakkı yok.İyi mi kötü mü olduğunu öğrenemeyen kişiyi bana yönlendirebilirsiniz :)
Sistemde sorun var zaten. Otobüs biletleri günü gününe benzine vs zam gelmediği halde yüzde 50 den fazla zamlanıyor 1 hafta sonra tekrar düşüyor yükseliyor denetleme falan yok.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sistemde sorun var zaten. Otobüs biletleri günü gününe benzine vs zam gelmediği halde yüzde 50 den fazla zamlanıyor 1 hafta sonra tekrar düşüyor yükseliyor denetleme falan yok.
Konumuzla alakasını göremedim yazdığınız mesajın,sistem hakkında başka sorunuz yoksa iyi günler otobüs biletleri ile ilgilenmiyorum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Gerçekten sorunun var sanırım. Serbest piyasa diyip durmuyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir örnek verdim onu bile anlayamamışsın
Konuyla alakası yok çünkü biri evet devlet denetlemesi gerekiyor buna hakları yok ama diğeri kendi malları adamın,yani istediği fiyata koyar devlet denetlemesi gerekmiyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Turuncu Keskin
Üstelik bunlar satılıyor. Üzücü olan bu arkadaşlar, hiçbir şey değil.

Top Bottom